Parcul Etnografic Romulus Vuia-programul de vizitare a obiectivului a fost modificat.

Parcul Etnografic Romulus Vuia-programul de vizitare a obiectivului a fost modificat.

COMUNICAT pe pagina CJ Cluj https://www.facebook.com/cjcluj :

𝐏𝐚𝐫𝐜𝐮𝐥 𝐄𝐭𝐧𝐨𝐠𝐫𝐚𝐟𝐢𝐜 ,,𝐑𝐨𝐦𝐮𝐥𝐮𝐬 𝐕𝐮𝐢𝐚” 𝐚 𝐭𝐫𝐞𝐜𝐮𝐭 𝐥𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐢𝐚𝐫𝐧𝐚

Parcul Etnografic Romulus Vuia., Parcul Etnografic Romulus Vuia-programul de vizitare a obiectivului a fost modificat., Stiri Turda - MinaDeStiriMuzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție de cultură din subordinea Consiliului Județean Cluj, anunță persoanele care doresc să treacă pragul secției în aer liber – Parcul Etnografic ,,Romulus Vuia” din Hoia că, odată cu trecerea la ora oficială de iarnă, programul de vizitare a obiectivului a fost modificat.

Parcul Etnografic Romulus Vuia., Parcul Etnografic Romulus Vuia-programul de vizitare a obiectivului a fost modificat., Stiri Turda - MinaDeStiriAstfel, cei care doresc să se bucure de o plimbare în aer liber, într-un cadru încărcat de istorie și tradiție, o pot face de miercuri până duminică, între orele 9.00-16.00, ultima intrare fiind la ora 15.00. Parcul Etnografic Romulus Vuia., Parcul Etnografic Romulus Vuia-programul de vizitare a obiectivului a fost modificat., Stiri Turda - MinaDeStiriÎn zilele de luni și marți parcul este închis.

Parcul Etnografic Romulus Vuia., Parcul Etnografic Romulus Vuia-programul de vizitare a obiectivului a fost modificat., Stiri Turda - MinaDeStiriÎn ceea ce privește secția centrală a muzeului, Palatul Reduta, de pe str. Memorandumului nr. 21, programul de vizitare rămâne neschimbat, respectiv de miercuri până duminică, între orele 10.00-18.00, cu ultima intrare la ora 17.00.

***Deschis în anul 1929, Parcul Etnografic Naţional „Romulus Vuia” este cel mai vechi muzeu etnografic în aer liber din România şi unul dintre cele mai frumoase din Europa.

Parcul Etnografic se întinde, în prezent, pe o suprafaţă de peste 15 ha, expunând spre vizitare peste 50 de monumente şi obiective reprezentative pentru cultura materială din întreaga Transilvanie.

Obiectivele sunt împărţite în două sectoare principale, respectiv instalaţii tehnice şi ateliere meşteşugăreşti și tipuri zonale de gospodării şi monumente de arhitectură tradiţională.

Revezi asta : https://minadestiri.ro/parcul-etnografic-romulus-vuia/

Distribuie pe:

Lasă un comentariu