Paradox investitional in judetul Cluj-localitatea cu cea mai mica populatie va beneficia de o baza sportiva ultramoderna.

Paradox investitional in judetul Cluj-localitatea cu cea mai mica populatie va beneficia de o baza sportiva ultramoderna.

Astfel,doua proiecte urbanistice au fost aprobate in ședința Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și de Urbanism din judetul Cluj prin care,comuna Ploscos va beneficia de construirea unei baze de agrement precum si de terenuri sportive moderne.

Pana aici proiectele apar ca vizionare ,sportul insemnand sanatate insa, Ploscosul are cel mai mic numar de locuitori din judet.

In acest context intrebarea care se pune este pentru cine se vor implementa proiectele iar comentariile ironice au inceput deja sa apara pe retelele de socializare.

Conform zcj.ro ,expunerea de motive spune :

Lipsa de accesibilitate, imaginea de zonă neîntreținută, abandonată, nevoia stringentă de zone de sport, locuri de joacă și spații verzi amenajate la nivelul comunei, poziția și legăturile pe care le poate facilita, urgentează necesitatea amenajării. Zona are un potențial educativ, acesta fiind valorificat prin scenariul propus. Noile amenajări vor marca startul pentru dezvoltarea unui conținut cu adevărat inovator care să se integreze armonios în contextul dezvoltărilor existente sau propuse în comuna Ploscoș

Pare cumva paradoxal ca atunci cand Guvernul Ciolacu incearca,cel putin la nivel declarativ, dispus sa ,,taie,, din investitii fantasmagorice gen Elena Udrea,intr-o comuna mica sa fie aprobate investitii de asemenea anvergura.

Ramane astfel de vazut cine vor fi beneficiarii finali ai proiectelor din Ploscos,in afara firmei sau firmelor care vor executa lucrarile intrucat,conform recensamantului din 2021,numarul locuitorilor comunei este de 540.

Foto : zcj.ro

Distribuie pe:

Lasă un comentariu