Pana de curent care ar ameninta Europa este un fake-oficialii din Austria dezmint blackout ul!

Oficialii austrieci dezmint blackout ul si spun ca o ipotetica pana generala de curent este de domeniul science fiction.

Blackout ul este de fapt o pana de curent generala care odata iscat perturba decisiv telecomunicatiile , internetul si in general tot ce functioneaza pe energie electrica.

Vezi si asta : https://minadestiri.ro/preturile-de-productie-avizate-de-autoritatea-nationala-de-reglementare/

O astfel de pana de curent a avut loc in Canada,Quebec, in 1989 si a durat aproximativ 9 ore acest fapt genarand întreruperi ale comunicațiilor și provocand interferențe radio cu unde scurte.

Totul a pornit de la un exercitiu de pregatire a populatiei efectuat de autoritatile austriece cu concursul armatei fapt care a sperita populatia care a inceput sa-si faca provizii.

Sansele ca un oras sau o mica regiune sa ramana fara curent electric exista insa doar in cazul unui dezastru natural gen inundatii majore sau cutremure insa nu la nivel de continet.

In acest moment , autoritatile din domeniu spun ca Europa este atat de interconectata prin liniile electrice si ramificatiile acestora incat e de domeniul fantasticului sa se produca un blackout in conditiile date.

Poate ai ratat : https://stiriturda.net/prioritara-este-cresterea-facturilor-la-utilitati-nu-demiterea-unui-ministru/?swcfpc=1

Pe fondul crizei energetice care se prevede , europenii au intrat in panica pregatindu-se pentru un scenariu de groaza.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu