Oradea-noi locuri de parcare in zona strazilor Milcovului si Martin Anderson Nexo.

Oradea-noi locuri de parcare in zona strazilor Milcovului si Martin Anderson Nexo.

Astfel,se vor crea peste 200 de noi locuri de parcare in locul unde au fost daramate vechile garaje.

Primăria Oradea continuă lucrările de regenerare urbană în cartierul Rogerius. În acest sens, în acord cu Compania Națională de Căi Ferate CFR S.A., va amenaja noi locuri de parcare, accese și spații verzi în zona străzii Milcovului și Martin Andersen Nexo, în urma demolării garajelor existente.

Oradea-noi locuri de parcare in zona strazilor Milcovului si Martin Anderson Nexo., Oradea-noi locuri de parcare in zona strazilor Milcovului si Martin Anderson Nexo., Stiri Turda - MinaDeStiri Aproximativ 200 de locuri de parcări de domiciliu vor fi amenajate, începând cu această primăvară, pe cele două străzi. Vor fi realizate alei de acces, spații verzi și locuri de parcare de domiciliu pentru locuitorii din zonă, inclusiv pentru cei care au deținut garaje.

Oradea-noi locuri de parcare in zona strazilor Milcovului si Martin Anderson Nexo., Oradea-noi locuri de parcare in zona strazilor Milcovului si Martin Anderson Nexo., Stiri Turda - MinaDeStiri Detalii: https://oradea.ro/…/200-de-locuri-noi-de-parcare-vor…/

Foto : facebook.com/PrimariaOradea

Distribuie pe:

Lasă un comentariu