Oradea-conferinta de presa cu prezentarea raportului de activitate a Directiei de Asistenta Sociala Oradea.

Oradea-conferinta de presa cu prezentarea raportului de activitate a Directiei de Asistenta Sociala Oradea.

Viceprimarul Antonia Nica, coordonatorul Direcţiei de Asistenţă Socială Oradea (DASO), și Anca Grama, directorul executiv al instituției, au susținut azi o conferință de presă, în care au prezentat raportul de activitate a instituției pe anul trecut.

„Din nou, colectivul DASO și-a realizat munca foarte bine, iar practica a dovedit că analizele dumnealor au fost realiste și întemeiate, proba fiind și încadrarea precisă în bugetul aprobat pentru anul 2023, un buget total executat în valoare de 68.523.047 lei. Colegii au fost atenți, au fost chivernisiți, dar nu au lăsat oamenii în nevoie, fără ajutor și fără suport, respectând desigur dispozițiile legale din domeniu. Pe un asemenea fundal, dacă alte surprize nu vor apărea, DASO este pregătită pentru anul 2024, nu numai pentru o consolidare a normalității, sperăm noi, cu cât mai puțini semeni aflați în suferințe și nevoi apăsătoare, ci și pentru o normalitate cu speranță”, a declarat viceprimarul Antonia Nica..

„A fost un an greu, am văzut cazuri foarte grele, au fost persoane care azi au avut mult iar mâine au pierdut tot, iar noi, chiar dacă suntem puțini la DASO, cred că reușim să acoperim o parte din nevoile comunității. Este nevoie în continuare de colaborare între instituții, între noi și ONG-urile care activează și desigur persoanele fizice, pentru că fiecare dintre noi ne putem implica mai mult sau mai puțin”, a menționat Anca Grama.

Foto : facebook.com/PrimariaOradea

Distribuie pe:

Lasă un comentariu