Opoziție de formă la Turda

Opoziție de formă la Turda?

Vezi și: Ce „fumigene” folosește opoziția la Turda?

La o primă vedere opoziția de la Turda formată din alianța PSD+USR si ramasitele unui PMP pe cale de dispariție este foarte vocala.

Însă doar atât sunt. Nici unul dintre aleșii celor 3 partide nu au fost capabili să depună un amendament în ultimele ședințe ale consiliului local.

La penultima ședință aceștia au ales să se preocupe de pregătirile de Crăciun în loc să stea la ședință.

Vezi aici Fuga celor 3 partide de la ședință

Opoziție de formă la Turda

Prin intermediul jurnalistului de buzunar pe care îl împart ies în spațiul public arătând „ilegalitățile” comise. Ilegalități care sunt însă inexistente, nici un organ abilitat nesesizadu-se.

În ultima astfel de ieșire, publicația de buzunar al celor din opoziție a scris că secretara și președintele de ședință îi mint pe consilieri.

Însă dacă ar fi urmărit ședința ar fi văzut că aleșii alianței PSD+USR au cerut scoaterea de pe ordinea de zi a unor proiecte lucru care îl poate face doar inițiatorul proiectelui, exact cum li s-a adus la cunostinta.

Faptul că din nou au fost vocali pentru camerele TV și s-au victimizat ulterior că nu au fost ascultați devine obisnuinta.

PMP Turda este oarecum în plus în această opoziție, ei votând toate proiectele administrației anterioare incepând să facă opoziție cu puțin timp înaintea campaniei electorale pentru alegerile locale.

Faptul ca nu sunt capabili însă să depună un singur amendament în întreaga ședință, duce cu gândul că urmăresc doar cele 5 minute de faimă.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu