O armată de oameni dedicați pentru dezvoltarea orașului

In ultimii ani Turda a cunoscut o dezvoltare istorică.

Având ca vârf de lance pe primarul Matei Cristian iar langa el o armată de oameni dedicați pentru dezvoltarea orașului,Turda se transforma zilnic.

Mai multe știri AICI– Se anunță un an în care multe proiecte vor prinde contur!

Matei Cristian, primarul municipiului Turda

Când ne gândim la zecile, chiar sutele de milioane de euro atrase din surse externe și când vedem că în oraș totul se transformă, preponderent din bani europeni, nu trebuie să uităm că într-un birou, într-o clădire istorică din Piața 1 Decembrie 1918, este o mică armată de oameni extraordinari, care fac ideile să se transforme în proiecte. Iar aceste proiecte se transformă apoi în bani cu care dezvoltăm Turda!
Așa arată biroul Serviciului de Finanțări Externe și Relații Internaționale. Cu mormane de dosare, nopți nedormite și termene limită, dar cu o energie fantastică! Să ținem minte că eforturile și dedicarea acestor membri minunați ai echipei Primăriei au un rol esențial în obținerea fondurilor europene, iar atunci când vedem un autobuz nou, o stradă proaspăt modernizată, sau multe altele ce vor mai avea să fie, să le transmitem un gând bun!
🙏❤️ Vă mulțumim, Codruța Bungărdean, Mihaela Ielciu, Neluțu Mureșan, Gabriela Hada, Raluca Șpan și Ștefan Candrea!
echipă #dedicare #modernizare #TurdaAreEchipă #unitate

Sursa Matei Cristian

O armată de oameni dedicați pentru dezvoltarea orașului graviteaza in jurul primarului cu rezultate deosebite.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu