Numerologie: numere norocoase sau fatidice – 9

Numerologie: numere norocoase sau fatidice – 9

VEZI SI: NUMEROLOGIE: NUMARUL 7

Numerologia si astrologia sunt doua ramuri care sunt bine conectate intre ele si se completeaza reciproc. Impreuna ofera un instrument complex pentru a intrezari, daca nu viitorul, macar calea pe care un om o urmeaza in viata.

Va prezentam mai jos numerele care guverneaza fiecare zodie dar si motivele pentru care acestea sunt considerate purtatoare de noroc sau din contra, de ghinion. Bineinteles, explicatiile difera de la cultura la cultura in functie de specificitatile fiecareia.

Ca sa iti afli numarul destinului, aduna data nasterii ca in exemplul de mai jos:

Data nasterii: 11.02.1986
Numarul destinului: 1+1+0+2+1+9+8+6=28
2+8=10
1+0=1
Deci numarul destinului este 1.

Numerologie: numere norocoase sau fatidice – 9

Numarul 9

Numar benefic

Zodie guvernata: Varsator

Element primordial: foc

Caracteristica: generozitate


Patroni spirituali
: Ingerii. Aceste entitati divine sunt cele mai apropiate de oameni. Vegheaza asupra lor si sunt intermediari intre omenire si Dumnezeu. Fiecare dintre noi are un inger pazitor, capabil de o netarmurita iubire.

Optimisti din fire, protejatii lui 9 trec veseli prin viata. Ceea ce nu ii face superficiali. Suporta cu usurinta suisurile si coborasurile vietii, avand capacitatea de a se adapta si de a invata din mers.

Sunt capabili de sacrificii enorme pentru cei pe care ii iubesc si stiu sa-si atraga simpatia oamenilor pentru ca nu ii judeca si au mereu cate ceva bun de spus pentru fiecare.
Sunt demni de incredere si dau dovada de multa rabdare.

Sursa Kudica

Distribuie pe:

Lasă un comentariu