Numerologie: numere norocoase sau fatidice – 8

Numerologie: numere norocoase sau fatidice – 8

VEZI SI: NUMEROLOGIE, CIFRA 1

Numerologia si astrologia sunt doua ramuri care sunt bine conectate intre ele si se completeaza reciproc. Impreuna ofera un instrument complex pentru a intrezari, daca nu viitorul, macar calea pe care un om o urmeaza in viata.

Va prezentam mai jos numerele care guverneaza fiecare zodie dar si motivele pentru care acestea sunt considerate purtatoare de noroc sau din contra, de ghinion. Bineinteles, explicatiile difera de la cultura la cultura in functie de specificitatile fiecareia.

Ca sa iti afli numarul destinului, aduna data nasterii ca in exemplul de mai jos

Data nasterii: 11.02.1986
Numarul destinului: 1+1+0+2+1+9+8+6=28
2+8=10
1+0=1
Deci numarul destinului este 1.

Numerologie: numere norocoase sau fatidice – 8

NUMARUL 8

Numar dual, benefic si fatidic deopotriva

Zodie guvernata: Scorpion


Element primordial:
pamant


Caracteristica
: materialism

Protectori spirituali: Arhanghelii.

Spre deosebire de ingeri, Arhanghelii protejeaza omenirea la nivel global si nu individual. Cei mai cunoscuti sunt Mihail, care conduce ostirea lui Dumnezeu in batalia finala din Apocalipsa, Gabriel cel care l-a vestit pe Zaharia de nasterea fiului sau Ioan si pe Fecioara Maria de nasterea lui Iisus si Rafael, cel cu puteri vindecatoare.

Protejatii numarului 8 sunt oameni de o incapatanare cumplita si de independenta pe masura. Isi cunosc foarte bine capacitatile intelectuale si au incredere in fortele proprii. Nu vor trece niciodata peste principiile lor si vor respecta intotdeauna convingerile altora.

Sunt atrasi de dezbaterile aprinse si de discutiile savante. Au firi dominante si discursuri convingatoare. Acestea sunt atuurile care ii pot purta pe culmile bunastarii materiale. Nu isi vor insusi insa bunuri pe cai necinstite.

SURSA KUDICA

Distribuie pe:

Lasă un comentariu