Numerologie: Numere norocoase sau fatidice – 7

Numerologie: Numere norocoase sau fatidice – 7

Vezi si: Numerologie – 2

Numerologia si astrologia sunt doua ramuri care sunt bine conectate intre ele si se completeaza reciproc. Impreuna ofera un instrument complex pentru a intrezari, daca nu viitorul, macar calea pe care un om o urmeaza in viata.

Va prezentam mai jos numerele care guverneaza fiecare zodie dar si motivele pentru care acestea sunt considerate purtatoare de noroc sau din contra, de ghinion. Bineinteles, explicatiile difera de la cultura la cultura in functie de specificitatile fiecareia.

Ca sa iti afli numarul destinului, aduna data nasterii ca in exemplul de mai jos

Data nasterii: 11.02.1986
Numarul destinului: 1+1+0+2+1+9+8+6=28
2+8=10
1+0=1
Deci numarul destinului este 1.

Numerologie: numere norocoase sau fatidice – 7

NUMARUL 7

Numar benefic

Zodie guvernata: Pesti

Element primordial: aer

Caracteristica: introspectia


Protectori spirituali
: Intaietorii. Ei sunt guvernatorii timpului, ai personalitatii dar si cei care vegheaza asupra evolutiei in diferitele etape ale umanitatii.

Numarul 7 este considerat a fi divin din mai multe motive. Acesta este mentionat deseori in Vechiul si Noul Testament. Creatia divina a durat 7 zile, Faraonul a visat 7 ani de belsug si 7 ani de foamete, pacatele capitale si virtutile sunt 7 la numar, painile inmultite de Iisus au fost 7, curcubeul cu care Dumnezeu a facut legamant cu Noe are 7 culori iar Arca s-a oprit pe muntele Ararat in a saptea zi din a saptea luna.

Oamenii nascuti sub acest numar sunt binecuvantati cu multa intelepciune si dragoste de semeni. Atunci cand sunt pusi in situatia de a lua decizii, ei chibzuiesc indelung si iau in considerare numeroase aspecte, inclusiv cum i-ar afecta pe ceilalti.

Sunt inclinati catre investigatie, cercetare si analiza. Singurul lor neajuns este ca pot cadea uneori in extrem si devin prea perfectionisti.

Sursa Kudica

Distribuie pe:

Lasă un comentariu