Numerologie: numere norocoase sau fatidice – 4

Numerologie: numere norocoase sau fatidice – 4

Vezi si: numerologie – 3

Numerologia si astrologia sunt doua ramuri care sunt bine conectate intre ele si se completeaza reciproc. Impreuna ofera un instrument complex pentru a intrezari, daca nu viitorul, macar calea pe care un om o urmeaza in viata.

Va prezentam mai jos numerele care guverneaza fiecare zodie dar si motivele pentru care acestea sunt considerate purtatoare de noroc sau din contra, de ghinion. Bineinteles, explicatiile difera de la cultura la cultura in functie de specificitatile fiecareia.

Ca sa iti afli numarul destinului, aduna data nasterii ca in exemplul de mai jos

Data nasterii: 11.02.1986
Numarul destinului: 1+1+0+2+1+9+8+6=28
2+8=10
1+0=1
Deci numarul destinului este 1.

Numerologie: numere norocoase sau fatidice – 4

Numarul 4

Numar fatidic in cultura chineza deorece este omofon cu “si” care inseamna moarte. Coincidenta sau nu, in Europa cifra 13 (1+3=4) este considerata ghinionista.

Zodie guvernata: Fecioara, Taur

Element primordial: pamant

Caracteristica: puterea

Protectori spirituali: Domniile. Zadkiel este cel care conduce ceata Domniilor. In slujba lor cade distribuirea puterii lumesti.

Dupa cum arata si protectorii spirituali, numarul 4 este simbolul puterii si al renasterii. Poate fi considerat insa si un semn al echilibrului.

Cei nascuti sub numarul 4 sunt muncitori si loiali dar si foarte ambitiosi. Sunt inzestrati de la natura cu mult bun simt, au o inteligenta nativa aparte si stiu sa priveasca viata dintr-un unghi practic.

Nu iau niciodata decizii pripite dar atunci cand se hotarasc asupra unui lucru, vor face tot posibilul sa mearga pana la capat. Se adapteaza repede situatiilor dificile si invata din greseli. Nu au foarte multi prieteni pentru ca ii selecteaza atent insa ii vor pastra pentru tot restul vietii.

sursa Kudica

Distribuie pe:

Lasă un comentariu