Numerologie: numere norocoase sau fatidice – 2

Numerologie: numere norocoase sau fatidice – 2

Vezi si: Mai multe articole

Numerologia si astrologia sunt doua ramuri care sunt bine conectate intre ele si se completeaza reciproc. Impreuna ofera un instrument complex pentru a intrezari, daca nu viitorul, macar calea pe care un om o urmeaza in viata.

Va prezentam mai jos numerele care guverneaza fiecare zodie dar si motivele pentru care acestea sunt considerate purtatoare de noroc sau din contra, de ghinion. Bineinteles, explicatiile difera de la cultura la cultura in functie de specificitatile fiecareia.

Ca sa iti afli numarul destinului, aduna data nasterii ca in exemplul de mai jos

Data nasterii: 11.02.1986
Numarul destinului: 1+1+0+2+1+9+8+6=28
2+8=10
1+0=1
Deci numarul destinului este 1.

Numerologie: numere norocoase sau fatidice – 2

NUMARUL 2

Zodie guvernata: Rac, Balanta

Element primordial: apa


Caracteristica
: dualitatea

Protectori spirituali: heruvimi. Fapturile ceresti care poarta acest nume sunt cei care pazesc Cunoasterea Divina. In acelasi timp, ei sunt cei care asigura ordinea fireasca in legile Universului.

2 reprezinta dihotomia umana bine-rau, materie-spirit. Latura pozitiva a oamenilor care sunt guvernati de acest numar consta in potentarea instinctelor protectoare si o capacitate imensa de a iubi.

Au o intuitie fantastica care ii va ajuta in cautarea sufletului pereche, acea jumatate care ii va completa. Se crede despre ei ca acestia reusesc sa-si gaseasca cealalta parte a sinelui mult mai repede decat ceilalti oameni.

Sunt prezente placute, oameni mereu amabili si calmi. Sunt atrasi de viata de familie si de caldura pe care le-o ofera caminul conjugal.

Sursa Kudica

Distribuie pe:

Lasă un comentariu