Numerologie: numere norcoase sau fatidice – 6

Numerologie: numere norcoase sau fatidice – 6

vezi si: Numerologie: numarul 3

Numerologia si astrologia sunt doua ramuri care sunt bine conectate intre ele si se completeaza reciproc. Impreuna ofera un instrument complex pentru a intrezari, daca nu viitorul, macar calea pe care un om o urmeaza in viata.

Va prezentam mai jos numerele care guverneaza fiecare zodie dar si motivele pentru care acestea sunt considerate purtatoare de noroc sau din contra, de ghinion. Bineinteles, explicatiile difera de la cultura la cultura in functie de specificitatile fiecareia.

Numerologie: numere norcoase sau fatidice – 6

Ca sa iti afli numarul destinului, aduna data nasterii ca in exemplul de mai jos

Data nasterii: 11.02.1986
Numarul destinului: 1+1+0+2+1+9+8+6=28
2+8=10
1+0=1
Deci numarul destinului este 1.

Numerologie: numere norocoase sau fatidice – 6

Numarul 6

Numar fatidic.

Numarul Bestiei este format din trei de 6 desi anumiti teologi sustin ca numarul corect este 616. In Apocalispa dupa Ioan exista de fapt doua Bestii.Prima este cea iesita din mare, cu 7 capete si 10 coarne. Cealalta arata ca un miel dar vorbeste ca un dragon.

Istoricii insa cred ca 666 este un “cod” pentru imparatul roman Nero, in timpul caruia a fost scrisa Apocalipsa. Acesta este recunoscut pentru crimele odioase savarsite asupra primilor crestini. Nero avea obiceiul sa ii arunce in arene alaturi de animale salbatice sau sa-i arda de vii.

Zodie guvernata: Gemeni


Element primordial:
apa


Caracteristica
: pacifism

Protectori spirituali: Stapanii. Ceata lor sta la granita dintre Cer si Pamant. Ei sunt responsabili cu viata si moartea.

Oamenii care au destinul guvernat de acest numar sunt placuti la infatisare si au capacitatea de a atrage mereu atentia asupra lor. Au charisma si stiu cum sa capete increderea celor din jur. De asemenea, stiu sa fie obiectivi si ii asculta pe cei din jurul lor cu multa rabdare, atunci cand acestia simt nevoia sa-si deschida inimile.

Atunci cand apare un conflict, ceilalti oameni apeleaza la judecata limpede si deschiderea catre compromisuri a celor nascuti sub numarul 6.

sursa Kudica

Distribuie pe:

Lasă un comentariu