Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta-NU trebuie să neglijăm respectarea măsurilor de prevenire a incendiilor.

Vezi si : https://minadestiri.ro/inspectoratul-judetean-de-politie-cluj/

IGSU precizeaza :

Mai este puțin și ne întâmpină unul dintre cele mai așteptate evenimente de peste an, Crăciunul!

Sărbătorile de iarnă reprezintă un prilej de bucurie, iar amintirea acestor momente nu trebuie să fie umbrită de tragedii.În perioada următoare, peste 5000 de pompieri vor fi zilnic, alături de cei care au nevoie de ajutorul lor.

Chiar dacă perioada Crăciunului este aglomerată pentru toată lumea, NU trebuie să neglijăm respectarea măsurilor de prevenire a incendiilor.

Este suficient un moment de neatenție pentru ca un incendiu să cuprindă întreaga locuință.La ce să aveți grijă?

LaNU trebuie să neglijăm respectarea măsurilor de prevenire a incendiilor., Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta-NU trebuie să neglijăm respectarea măsurilor de prevenire a incendiilor., Stiri Turda - MinaDeStiri. Ancorați-l bine, NU folosiți instalații cu improvizații, NU le lăsați în funcțiune atunci când plecați de acasă. NU aprindeți și NU amplasați artificii sau lumânări în apropierea bradului.

În doar câteva secunde, acesta se poate transforma într-o torță!

Și încă ceva! Știm cât de spectaculoase sunt NU trebuie să neglijăm respectarea măsurilor de prevenire a incendiilor., Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta-NU trebuie să neglijăm respectarea măsurilor de prevenire a incendiilor., Stiri Turda - MinaDeStiri artificiile și petardele, dar pe atât de periculoase pot fi dacă sunt folosite necorespunzător. NU permiteți jocul copiilor cu petarde și artificii.

Am intervenit de multe ori la locuințe incendiate și oameni răniți din cauza lor.

Ne dorim să ne bucurăm împreună de aceste zile, fără evenimente care să vă pună viața în pericol! Pompierii vă urează sărbători liniștite, lipsite de evenimente care să vă pună în pericol viața sau bunurile!

Foto : https://www.facebook.com/igsu.situatiideurgenta

Distribuie pe:

Lasă un comentariu