Dan Petrescu are emotii inaintea returului cu Pyunil Erevan-nu mai sunt echipe mici in Liga Campionilor!

Nu mai sunt echipe mici in Liga Campionilor!

Dupa partida slaba facuta la Erevan , elevii lui Dan Petrescu au doar varianta victoriei in fata campioanei Armeniei.

Revezi si : minadestiri.ro/cfr-cluj-a-jucat-azi-la-erevan-in-debutul-preliminariilor-champions-league

Infrangerea din Supercupa Romaniei in fata lui Sepsi il pune serios pe ganduri pe tehnicianul celor din Gruia care afirma ca meciul cu Pyunik Erevan este decisiv pentru viitorul campioanei.

Dan Petrescu :

Diferența dintre noi și Pyunic e că ei s-au antrenat numai pentru meciul acesta, noi am fost plecați, a fost greu să antrenezi două echipe, una pentru un meci și una pentru celălalt meci.

Asta mi-e frică cel mai mult, jucătorii care nu au jucat în Supercupă, au trecut 8 zile de la ultimul meci oficial, iar astăzi va fi primul antrenament oficial împreună după mult timp.

Pe ei i-am studiat, cum fac antrenamentele, cum pregătesc meciurile, am vorbit și cu antrenorul lor, este un tehnician foarte bine pregătit, au și un staff numeros.

Au venit de două zile în Cluj, ultima oară când a jucat o echipă din Armenia la Cluj au venit ori în ziua meciului ori cu o zi înainte.

Acum au venit cu charterul, au făcut două ore până aici, stau la un hotel foarte bun din Cluj, 41 de single-uri, fiecare singur, sunt foarte bine pregătiți din toate punctele de vedere, iar eu sunt conștient de importanța acestui meci, dar fotbalul e imprevizibil.

Partida se va juca in seara asta in Gruia incepand cu orele 21.30.

Foto : cfr1907.ro

Distribuie pe:

Lasă un comentariu