Campia Turzii-Noi soluții pentru reabilitarea străzilor și creșterea numărului de parcări în cartierul Blocuri.

Noi soluții pentru reabilitarea străzilor și creșterea numărului de parcări în cartierul Blocuri.

Noi soluții pentru reabilitarea străzilor și creșterea numărului de parcări în cartierul Blocuri, Campia Turzii-Noi soluții pentru reabilitarea străzilor și creșterea numărului de parcări în cartierul Blocuri., Stiri Turda - MinaDeStiriStrada Muresului…..o noua viziune! Noi soluții pentru reabilitarea străzilor și creșterea numărului de parcări în cartierul Blocuri

Noi soluții pentru reabilitarea străzilor și creșterea numărului de parcări în cartierul Blocuri, Campia Turzii-Noi soluții pentru reabilitarea străzilor și creșterea numărului de parcări în cartierul Blocuri., Stiri Turda - MinaDeStiriDomnul primar, Dorin Nicolae LOJIGAN, împreună cu domnii Sabin Marcel GHEMEȘ – viceprimarul Municipiului, Teofil RUSU – administratorul delegat al SC Domeniul Public SA și reprezentantul firmei de proiectare, au efectuat o vizită pe străzile Mureșului și Ardealului. Scopul acestui demers a fost o analiză preliminară de optimizare a proiectului prin care vom îmbunătăți aspectul și eficiența zonelor urbanistice – edilitare din cartierul Blocuri.

Noi soluții pentru reabilitarea străzilor și creșterea numărului de parcări în cartierul Blocuri, Campia Turzii-Noi soluții pentru reabilitarea străzilor și creșterea numărului de parcări în cartierul Blocuri., Stiri Turda - MinaDeStiriCa urmare a acestei vizite în teren, a fost conturată strategia prin care se va aborda reconfigurarea din punct de vedere urbanistic și peisagistic a zonei respective.

Noi soluții pentru reabilitarea străzilor și creșterea numărului de parcări în cartierul Blocuri, Campia Turzii-Noi soluții pentru reabilitarea străzilor și creșterea numărului de parcări în cartierul Blocuri., Stiri Turda - MinaDeStiriÎn primă fază, vor fi demolate toate garajele și construcțiile ilegale atât de pe strada Mureșului, cât și din spatele străzii Griviței. Ulterior, strada Mureșului, precum și toate aleile care o conectează de alte străzi, vor fi supuse unui amplu proces de reabilitare. Va fi consolidată fundația străzii, vor fi refăcute aleile pietonale, vor fi create locuri de parcare noi, în locul garajelor demolate. Practic, strada și toate aleile adiacente vor fi mai aerisite și mai atractive, deoarece vor dispune de locuri de joacă și spații verzi.

Noi soluții pentru reabilitarea străzilor și creșterea numărului de parcări în cartierul Blocuri, Campia Turzii-Noi soluții pentru reabilitarea străzilor și creșterea numărului de parcări în cartierul Blocuri., Stiri Turda - MinaDeStiriDe asemenea, strada Ardealului, care face conexiunea între cartierul Blocuri și DN 15 E60, va fi consolidată și reabilitată. Toate aceste lucrări sunt preconizate pentru sfârșitul acestui an sau începutul anului 2024.

Foto : facebook.com/primaria.campiaturzii

Distribuie pe:

Lasă un comentariu