Noi dotari pentru Spitalul de Copii.

Noi dotari pentru Spitalul de Copii.

Consiliul Județean Cluj a achiziționat pentru Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii nu mai puțin de 12 noi aparaturi și echipamente medicale de înaltă tehnologie.

Vezi si aici : https://minadestiri.ro/solutii-pentru-proiectare-spitalul-monobloc-cluj/

Alin Tise ,presedintele Consiliului Judetean mentioneaza :

𝐴𝑝𝑎𝑟𝑎𝑡𝑢𝑟𝑖𝑙𝑒 𝑠𝑝𝑒𝑐𝑖𝑓𝑖𝑐𝑒 𝑑𝑒 𝑖𝑛𝑣𝑒𝑠𝑡𝑖𝑔𝑎𝑡𝑖𝑒, 𝑑𝑒 𝑢𝑙𝑡𝑖𝑚𝑎 𝑔𝑒𝑛𝑒𝑟𝑎𝑡𝑖𝑒, 𝑠𝑢𝑛𝑡 𝑒𝑥𝑡𝑟𝑒𝑚 𝑑𝑒 𝑖𝑚𝑝𝑜𝑟𝑡𝑎𝑛𝑡𝑒 𝑎𝑡𝑎𝑡 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑚𝑖𝑐𝑖𝑖 𝑝𝑎𝑐𝑖𝑒𝑛𝑡𝑖 𝑐𝑎𝑡, 𝑚𝑎𝑖 𝑎𝑙𝑒𝑠, 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑐𝑎𝑑𝑟𝑒𝑙𝑒 𝑚𝑒𝑑𝑖𝑐𝑎𝑙𝑒 𝑐𝑒 𝑣𝑜𝑟 𝑝𝑢𝑡𝑒𝑎, 𝑐𝑢 𝑚𝑎𝑖 𝑚𝑢𝑙𝑡𝑎 𝑢𝑠𝑢𝑟𝑖𝑛𝑡𝑎, 𝑠𝑎 𝑖𝑑𝑒𝑛𝑡𝑖𝑓𝑖𝑐𝑒 𝑒𝑣𝑒𝑛𝑡𝑢𝑎𝑙𝑒𝑙𝑒 𝑎𝑓𝑒𝑐𝑡𝑖𝑢𝑛𝑖 𝑠𝑖 𝑠𝑎 𝑝𝑟𝑒𝑠𝑐𝑟𝑖𝑒 𝑡𝑟𝑎𝑡𝑎𝑚𝑒𝑛𝑡𝑢𝑙 𝑜𝑝𝑡𝑖𝑚.

Valoarea dotărilor puse deja în funcțiune este de peste 388.000 de lei. Banii special alocați în acest scop din bugetul forului administrativ județean au fost utilizați pentru a cumpăra un polisomnograf, două spirometre, un ureteroscop și un aparat aeromicrofloră. De asemenea, Consiliul Județean Cluj a dotat Spitalul de Copii, unitate sanitară subordonată forului administrativ județean, cu două telescoape optice ORL, două truse cu instrumentar pentru chirurgie laparoscopică, un holter EEG, un aparat de sigilat și un aparat de aer condiționat destinat Laboratorului de Radiologie și Imagistică Medicală.

Sursa informatie : https://www.facebook.com/cjcluj

Distribuie pe:

Lasă un comentariu