Nicușor Dan votează PNL duminică!!

Nicușor Dan votează PNL duminică, Nicușor Dan votează PNL duminică!!, Stiri Turda - MinaDeStiri

Fondatorul USR a declarat recent că opțiunea sa pentru votul de duminică la alegerile parlamentare este Partidul Național Liberal.

La nivel de județ o avem pe turdeanca Cristina Burciu ocupând un loc eligibil pe lista pentru Camera Deputaților, respectiv locul 4.

Partidul Național Liberal se afla pe pozitia 5 a buletinului de vot.

Nicușor Dan votează PNL duminică, Nicușor Dan votează PNL duminică!!, Stiri Turda - MinaDeStiri

Nicușor Dan a fost sprijinit de către PNL pentru câștigarea alegerilor locale din București. Liberalii fiind primul partid care și-a anunțat suportul, forțând cumva alianța USRPLUS să renunțe la varianta Vlad Voiculescu.

Nicușor Dan

Pe 6 decembrie sunt alegeri parlamentare, alegeri esențiale pentru viitorul României și al Capitalei. Consider obligatoriu să trimitem PSD în opoziție, după tot răul pe care l-a făcut României și Bucureștiului. Pentru asta trebuie să ieșim masiv la vot și vă rog pe toți cei care aveți încredere în mine să mergeți la urne.
Vin și eu duminică la vot, iar votul meu merge către PNL. M-am gândit mult înainte de a anunța acest lucru, iar argumentele mele sunt următoarele:
PNL are cel mai solid program de guvernare. E nevoie de un program serios și de o echipă cu experiență pentru a absorbi 80 de miliarde de euro bani europeni. Nu e timp pentru experimente. PNL a negociat finanțarea europeană și are deja pregătite mecanismele de implementare.
PNL are cea mai bună propunere de prim-ministru, pe Ludovic Orban. Premierul Orban mi-a arătat în tot acest an că e un om de încredere, care face ce spune. Vede mizele mari și știe să facă sacrificii pentru o cauză mai înaltă. A dovedit-o când a preluat guvernarea și a dovedit-o în alegerile locale pentru București, când s-a subordonat integral obiectivului de a învinge PSD.
PNL are o relație apropiată și bine rodată cu Președintele României, Klaus Iohannis. Un viitor guvern condus de PNL garantează o colaborare politică fără fisuri la vârful statului.
PNL are o relație corectă și funcțională cu mine, ca primar al Bucureștiului. Cu ajutorul Guvernului PNL, punem deja în practică proiecte importante pentru sănătate, termoficare și mediu. În patru ani vom face, împreună, multe lucruri bune pentru București.
Foarte important, PNL e singurul partid care poate învinge PSD în alegerile parlamentare, așa cum a învins PSD și în alegerile locale.
Indiferent de opțiunea voastră, vă invit duminică la vot. Am scos împreună caracatița Firea-PSD din Primărie și nu trebuie să-i permitem acum să se întoarcă în Parlament sau în Guvern!
Distribuie pe:

Lasă un comentariu