Nevaccinatul Djokovici pierde in fata super vaccinatului stat australian-sarbul a fost expulzat in dimineata asta.

Nevaccinatul Djokovici pierde in fata super vaccinatului stat australian iar sarbul a fost expulzat in dimineata asta.

Reciteste si : https://minadestiri.ro/saga-djokovici-in-australia-continua/

Timp de 10 zile , de la intrarea pe teritoriul Australiei , s-a derulat telenovela ,,Djokovici versus Australia,, uitandu-se literalmente de Australian Open.

Departe de a mai fi doar o miza sportiva , filmul anularii vizelor a capatat dintr-o data dimensiuni politico sanitare mondiale.

Captura foto : sportzshala.com si sport.ro

Planeta a fost impartita in doua si fiind vorba despre Novak Djokovici , actualmente numarul 1 mondial ATP , era normal ca opiniile sa fie segregate.

Nevaccinatul Djokovici pierde in fata super vaccinatului stat australian., Nevaccinatul Djokovici pierde in fata super vaccinatului stat australian-sarbul a fost expulzat in dimineata asta., Stiri Turda - MinaDeStiri
Djokovici expulzat din Australia

Fotografia cu campionul sarb escortat de politia de frontiera in vederea expulzarii a facut inconjurul planetei.

Sarbul a pierdut ,,partida,, cu statul australian fiind deportat la fel ca orice persoana care a eludat legea , mesajul autoritatilor fiind unul puternic : nimeni nu e deasupra legii.

Anvergura evenimentului cat si miza acestuia a fost demonstrata de interesul enorm aratat de catre public, 60,000 de persoane urmarind în timp real decizia finală anunțată de Curtea Federală Australiană prin intermediul platformei YouTube. 

Australia a fost si este unul dintre statele care au luat cele mai dure masuri restrictive vis a vis de pandemie , unde populatia a fost tinuta in stare de urgenta mai mult de 300 de zile in ultimii doi ani iar vaccinarea a devenit obligatorie.

In acest context , nevaccinatul Djokovici , nu putea avea nici o sansa in fata super vaccinatului stat australian chiar daca intrebarea care este pe buzele tuturor , din punct de vedere medical , este cum ar fi putut sarbul sanatos , sa fie un pericol pentru populatia ultra vaccinata a Australiei sau pentru sportivii participanti care aveau schema completa!

Distribuie pe:

Lasă un comentariu