Multe zâmbete și voie bună pe patine

Multe zâmbete și voie bună, Multe zâmbete și voie bună pe patine, Stiri Turda - MinaDeStiri
Voie bună pe patine

Cristian Matei: Multe zâmbete și voie bună pe patine. Ieri 5 decembrie s-a deschis patinoarul din parcul central al orașului oferind tuturor cetățenilor o activitate mult așteptată având în vedere anul care aproape a trecut.

Administrația locală a mizat pe responsabilitatea oamenilor când a decis deschiderea patinoarului. Contextul actual fiind unul delicat în privința anumitor activități, fie ele și în spațiu deschis.

Primarul Turzii, domnul Cristian Matei, s-a declarat încântat de responsabilitatea de care au dat dovadă oamenii.

Primarul Turzii s-a ținut de cuvânt! A adus multe zâmbete și voie bune în Turda

Trebuie menționat că edilul s-a ținut de cuvânt, declarând săptămânile trecute că patinoarul se va deschide chiar dacă Târgul de Crăciun nu se va ține anul acesta.

https://minadestiri.ro/2020/11/20/o-sa-avem-in-continuare-patinoar-la-turda/

Deschiderea patinoarului a fost un act de curaj din partea administrației locale, in contextul epidemiologic. Însă a meritat din plin având în vedere bucuria adusă celor mici în mod special căror le-a adus multe zâmbete și voie bună pe patine.

Aveți mai jos declarația domnului primar, preluată de pe contul personal al acestuia.

Cristian Matei, primarul municipiului Turda

𝐌𝐮𝐥𝐭𝐞 𝐳𝐚̂𝐦𝐛𝐞𝐭𝐞 𝐬̦𝐢 𝐯𝐨𝐢𝐞 𝐛𝐮𝐧𝐚̆ 𝐩𝐞 𝐩𝐚𝐭𝐢𝐧𝐞! ❤️ 😊
❄⛸ Astăzi a avut loc deschiderea patinoarului, iar noi am avut ocazia să vedem multă bucurie în ochii multor copii.
Dragii noștri, responsabilitatea de care ați dat dovadă ne-a lăsat fără cuvinte. Am stat de vorba cu mulți dintre voi și ne bucurăm că am avut ocazia să întâlnim copii educați și responsabili care au pășit pe gheață cu o bucurie de nedescris.
❄⛸ Deschiderea patinoarului în situația epidemiologică în care ne aflăm a fost un act de curaj pe care a meritat să-l facem pentru copiii noștri, Turda fiind singurul oraș din județ care a deschis patinoar până în acest moment.
De aceea, haideți să profităm de aceste eforturi, să fim responsabili și să respectăm în continuare cu strictețe măsurile impuse.
DeschiderePatinoar #PrimăriaMunicipiuluiTurda

sursa foto Facebook https://www.facebook.com/356582831057941/posts/3446318772084316/

Distribuie pe:

Lasă un comentariu