Mormane de gunoi adunate în acțiunile de salubrizare

Așa cum ne-am obișnuit deja, la Turda se fac des acțiuni de curățenie. De data aceasta pe strada Mircea cel Bătrân au fost mormane de gunoi adunate în acțiunile de salubrizare.

Primaria Turda a anunțat că unii dintre cei care și-au depozitat gunoiul sub podul de pe strada Mircea cel bătrân au fost identificați.

VEZI SI: ACTIUNI DE SALUBRIZARE LA TURDA

Primăria Turda

🧹 Muncim în continuare la salubrizarea orașului. Astăzi avem în vedere zona de sub podul de pe strada Mircea cel Bătrân.

Săptămâna trecută am curățat intrările în oraș, zona centrală și parcurile, iar acum muncim în zona podului de pe strada Mircea cel Bătrân unde anumiți cetățeni continuă să depoziteze saci de gunoi.

Menționăm că pe baza facturilor și chitanțelor găsite printre mormanele de gunoaie, împreună cu Poliția Locală am identificat o parte din persoanele responsabile de gunoaiele aruncate, urmând să se aplice sancțiunile contravenționale.
Nu se poate ca dintr-o singură zonă să fie adunați zeci de saci de gunoi!

Responsabilitatea unui oraș curat ne revine și nouă, dar și locuitorilor orașului! Iar dacă noi ne îndeplinim obligațiile este timpul ca și turdenii să fie mai responsabili și să păstreze curățenia din municipiu.

Împreună #Păstrăm 👉 #TurdaCurată #PrimăriaMunicipiuluiTurda

Mormane de gunoi adunate în acțiunile de salubrizare

sursa Primăria Turda

Distribuie pe:

Lasă un comentariu