Mesajul Primarului Matei Cristian cu ocazia zilei Unirii.

Cu ocazia Unirii Principatelor Romane edilul Matei Cristian a vorbit despre importanta evenimentului in istoria Romaniei.

Vezi si : https://minadestiri.ro/ziua-culturii-nationale-va-fi-sarbatorita-la-turda/

El si-a aratat respectul si dragostea fata de tara intr-un mesaj postat pe facebook :

Această importantă zi în care sărbătorim Mica Unire, Unirea Principatelor Române, ar fi trebuit să ne găsească aproape, uniți într-o horă mare și cuprinși de bucurie. Chiar dacă în acest an nu putem sta aproape fizic, trebuie să rămânem uniți în gânduri și idealuri, în fapte și acțiuni, pentru a crea în jurul nostru tot ce putem mai bun. 24 ianuarie este o zi importantă în istoria României și în acest an o vom sărbători online, printr-un proiect cultural deosebit. De la ora 11:30, vă invităm să urmăriți o dezbatere interesantă, cu invitați de excepție, oameni de cultură: profesorul universitar dr. Toader Nicoară de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj, profesor universitar dr. de la aceeași prestigioasă universitate, Călin Felezeu, și profesor dr. Răzvan Mihai Neagu de la Colegiul Tehnic Turda. Dezbaterea va fi moderată de către directorul interimar al Muzeului de Istorie, dr. Dan Matei și va fi difuzată pe postul de televiziune Turda TV și pe paginile de Facebook: Primăria Turda, Casa de Cultură Turda și Muzeul de Istorie Turda. Să fim și astăzi cu gândul și sufletul alături de țara noastră dragă. La mulți ani, România

Asa cum a precizat in postare , dezbaterea a fost moderata de catre directorul interimar al Muzeului de Istorie ,dr. Dan Matei.

Viziteaza pagina : https://www.facebook.com/MateiCristianOctavian

Distribuie pe:

Lasă un comentariu