Mesajul primarului Dorin Lojigan la intrarea in noul an.

Mesajul primarului Dorin Lojigan la intrarea in noul an.

Dorin Lojigan :

,,Pășim în anul 2024, cu ambiții și dorințe

În trecerea sa, timpul lasă în urmă nu doar zile și luni, ci și lecții, amintiri prețioase și repere pentru viitor.

Suntem în ultima zi a anului 2023 și vreau să transmit un mesaj comunității noastre.

Anul ce se încheie a fost un amestec complex de provocări, greutăți, dar și satisfacții. Ca de fiecare dată, am urmărit din teren atingerea obiectivelor asumate, însă au existat unele aspecte, independente de mine sau de echipa din Primărie, care au influențat în mod negativ, evoluția lucrurilor. În ciuda acestor obstacole, a fost un an în care au existat momente de bucurie, în special prin prisma noilor contracte de finanțare, prin PNRR, PND „Anghel Saligny” și AFM, pe care le-am semnat.

Chiar dacă anul 2023 a fost unul cu suișuri și coborâșuri, eu rămân același primar ambițios, care va continua să facă demersuri concrete și asumate pentru dezvoltarea Municipiului Câmpia Turzii.

Pentru anul 2024, îmi doresc ca toți să vă bucurați de sănătate și să profitați la maximum de facilitățile oferite de administrația noastră locală. Echipa Primăriei Municipiului Câmpia Turzii va continua să depună eforturi pentru a spori dezvoltarea și egalitatea de șanse pentru membrii comunității noastre.

De asemenea, vom continua să căutăm noi modalități prin care să creștem gradul de satisfacție publică în rândul cetățenilor! Am speranța că 2024 va fi un an cu mult mai bun decât 2023. Sunt convins că persoanele care vor să vadă schimbarea în oraș o văd, iar cei care nu își doresc acest lucru, nu vor vedea indiferent cât vom munci noi, rezumându-se la a comenta în diverse medii.

Vă invit pe toți să ne întâlnim în această seară, în Parcul Municipal BERC, pentru a sărbători împreună trecerea în 2024. La miezul nopții, vom oferi cetățenilor tradiționalul spectacol de artificii, într-un gest simbolic caracteristic trecerii în noul an. Să construim împreună un 2024 plin de reușite și bucurii!

La Mulți Ani, Câmpia Turzii! La Mulți Ani, tuturor concetățenilor noștri de acasă și de peste hotare!

Cu prețuire și respect,

Dorin Nicolae LOJIGAN,,

Foto : facebook.com/primaria.campiaturzii

Distribuie pe:

Lasă un comentariu