Mesajul primarului Dorin Lojigan cu ocazia Sărbătorii Sfântului Prooroc Ilie Tesviteanul.

Mesajul primarului Dorin Lojigan cu ocazia Sărbătorii Sfântului Prooroc Ilie Tesviteanul.

Cu ocazia Sărbătorii Sfântului Prooroc Ilie Tesviteanul, mă adresez cu emoție către întreaga comunitate și, în mod special, Părintelui Paroh, Raul Rațiu.

În această zi deosebită, în care sufletele noastre se împletesc în rugăciune și închinare, simt o profundă recunoștință pentru călăuzirea și învățăturile duhovnicești pe care părintele paroh le transmite credincioșilor săi. Hramul Sfântului Prooroc Ilie Tesviteanul aduce cu sine o înălțătoare stare de binecuvântare și încurajare, atât pentru enoriași, cât și pentru cei aflați în slujirea Domnului.

În fruntea acestei Parohii se află un păstor desăvârșit, Părintele Paroh, Raul Rațiu, căruia îi aduc cele mai sincere mulțumiri pentru eforturile și dăruirea sa în slujba spirituală a credincioșilor. Cu blândețe și înțelepciune, Părintele Rațiu le îndrumă pașii pe calea credinței, le veghează sufletele și îi învață să iubească și să se sprijine reciproc în momentele de bucurie și în cele de încercare.

În această zi specială, ne unim inimile în rugăciune, aducând mulțumiri cerești pentru binecuvântările primite și pentru călăuzirea Părintelui Paroh.

Cu toată aprecierea, transmit întregii comunități, un Hram luminos și o sărbătoare plină de binecuvântări divine!

Dorin Nicolae LOJIGAN

Primarul Municipiului Câmpia Turzii

Foto : facebook.com/primaria.campiaturzii

Distribuie pe:

Lasă un comentariu