Materiale pirotehnice de peste 18.000 de lei confiscate la Turda si Cluj Napoca.

In urma unor controale , politistii clujeni au confiscat materiale pirotehnice de peste 18.000 de lei confiscate la Turda si Cluj Napoca.

Reprezentand aproximativ 100 de kg de materiale pirotehnice , urmare a raziei politistilor clujeni au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, articole pirotehnice din categoriile F1, F2 și F3.

Revezi si aici : https://minadestiri.ro/spectacol-de-artificii-neautorizate-de-revelion/

Conform https://www.monitorulcj.ro/ , reprezentantii IPJ Cluj au declarat :

La data de 30 decembrie, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Cluj, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, precum și cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, au acționat în vederea depistării persoanelor fizice sau juridice care efectuează operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept.

În urma activităților de verificare desfășurate în municipiile Cluj-Napoca și Turda, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, articole pirotehnice din categoriile F1, F2 și F3, în greutate totală de aproximativ 100 kg și valoare de 18.400 lei.

Cu această ocazie polițiștii au deschis 4 dosare de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, faptă prevăzută  și pedepsită de Legea 126/1995 privind regimul materiilor explozive, republicată.

Foto : facebook.com

Distribuie pe:

Lasă un comentariu