Interventii pe drumurile judetene-484 tone de material antiderapant folosite pentru combaterea poleiului.

Interventii pe drumurile judetene-484 tone de material antiderapant folosite pentru combaterea poleiului.

Vezi si : https://minadestiri.ro/peste-530-de-tone-de-material-antiderapant-folosite/

Consiliul Judetean Cluj :

Material antiderapant folosit pentru combaterea poleiului., Interventii pe drumurile judetene-484 tone de material antiderapant folosite pentru combaterea poleiului., Stiri Turda - MinaDeStiriMaterial antiderapant folosit pentru combaterea poleiului., Interventii pe drumurile judetene-484 tone de material antiderapant folosite pentru combaterea poleiului., Stiri Turda - MinaDeStiri𝟒𝟖𝟒 𝐝𝐞 𝐭𝐨𝐧𝐞 𝐝𝐞 𝐦𝐚𝐭𝐞𝐫𝐢𝐚𝐥 𝐚𝐧𝐭𝐢𝐝𝐞𝐫𝐚𝐩𝐚𝐧𝐭 𝐚𝐮 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐟𝐨𝐥𝐨𝐬𝐢𝐭𝐞 𝐢𝐧 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐯𝐞𝐧𝐭𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐩𝐞 𝐝𝐫𝐮𝐦𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐧𝐞

Material antiderapant folosit pentru combaterea poleiului., Interventii pe drumurile judetene-484 tone de material antiderapant folosite pentru combaterea poleiului., Stiri Turda - MinaDeStiri Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de joi, 23 decembrie a.c., pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier, dar pe mai multe sectoare de drum circulaţia se desfășoară în condiţii specifice sezonului rece.

Material antiderapant folosit pentru combaterea poleiului., Interventii pe drumurile judetene-484 tone de material antiderapant folosite pentru combaterea poleiului., Stiri Turda - MinaDeStiriMaterial antiderapant folosit pentru combaterea poleiului., Interventii pe drumurile judetene-484 tone de material antiderapant folosite pentru combaterea poleiului., Stiri Turda - MinaDeStiri De asemenea, din cauza căderilor de zăpadă înregistrate mai ales în zona de munte, precum și a temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate în cursul nopții, mai multe drumuri judeţene au fost afectate de fenomenul de polei, circulația rutieră fiind îngreunată.

Material antiderapant folosit pentru combaterea poleiului., Interventii pe drumurile judetene-484 tone de material antiderapant folosite pentru combaterea poleiului., Stiri Turda - MinaDeStiri În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de miercuri, 22 decembrie, s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 29 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor Huedin și Gilău. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 16 utilaje.

Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat pe 9 drumuri judeţene, cu 3 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 105 tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Material antiderapant folosit pentru combaterea poleiului., Interventii pe drumurile judetene-484 tone de material antiderapant folosite pentru combaterea poleiului., Stiri Turda - MinaDeStiri Pe drumurile judeţene situate în zona Turda, în cursul zilei de miercuri s-a intervenit, inclusiv prin revizii, pe 13 drumuri judeţene, cu 10 utilaje. În cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 8 drumuri judeţene, cu 4 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 95 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Material antiderapant folosit pentru combaterea poleiului., Interventii pe drumurile judetene-484 tone de material antiderapant folosite pentru combaterea poleiului., Stiri Turda - MinaDeStiri Pe drumurile judeţene situate în zona Gherla, în cursul zilei de ieri s-a intervenit, inclusiv prin revizii, pe 19 drumuri judeţene, cu 8 utilaje. În cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 23 de drumuri judeţene, cu 6 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 147 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Material antiderapant folosit pentru combaterea poleiului., Interventii pe drumurile judetene-484 tone de material antiderapant folosite pentru combaterea poleiului., Stiri Turda - MinaDeStiri Pe drumurile judeţene situate în zona Dej, în cursul ultimelor 24 de ore s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 13 drumuri judeţene, cu 11 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 137 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Material antiderapant folosit pentru combaterea poleiului., Interventii pe drumurile judetene-484 tone de material antiderapant folosite pentru combaterea poleiului., Stiri Turda - MinaDeStiriMaterial antiderapant folosit pentru combaterea poleiului., Interventii pe drumurile judetene-484 tone de material antiderapant folosite pentru combaterea poleiului., Stiri Turda - MinaDeStiriÎn continuare, se acţionează cu utilaje şi materiale antiderapante, inclusiv sare, pentru combaterea fenomenului de polei. De asemenea, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Material antiderapant folosit pentru combaterea poleiului., Interventii pe drumurile judetene-484 tone de material antiderapant folosite pentru combaterea poleiului., Stiri Turda - MinaDeStiri Reamintim în acest context faptul că orice eventuală sesizare referitoare la acțiunile de deszăpezire pe drumurile județene poate fi făcută la numerele de telefon: 0725.350.028, 0264.593.806, fax: 0264.590.577, sau la adresa de e-mail: office.dadpp@cjcluj.ro.

Foto : https://www.facebook.com/cjcluj

Distribuie pe:

Lasă un comentariu