Matei Cristian spune ca va sustine sportul turdean in toate mandatele sale.

Matei Cristian spune ca va sustine sportul turdean in toate mandatele sale.

Primarul Turzii ,Cristian Matei , nu ezita niciodata atunci cand vorbeste despre sport sa afirme ca va sustine cu toate fortele sportul si sportivii turdeni.

Astfel , un nou mega proiect pentru infrastructura sportiva turdeana de pe strada Stadionului FN prinde contur.

Edilul Turzii scrie pe pagina sa https://www.facebook.com/MateiCristianOctavian :

Continuăm dezvoltarea infrastructurii sportive din orașul nostru.

Compania Națională de Investiții a inițiat procedura de licitație pentru construirea bazei sportive de Tip 1 de pe strada Stadionului!

După finalizarea procedurii de atribuire a contractului, va fi semnat contractul de proiectare și execuție, urmând etapa de proiectare, iar ulterior vor fi demarate lucrările.

Ei bine, alături de viitoarea Sală Polivalentă, această bază sportivă va susține și mai mult performanțele sportive din orașul nostru.

De asemenea, vă reamintim că pe lista sinteză de la CNI sunt incluse încă trei proiecte importante, respectiv construirea complexului sportiv, Academia de Performanță Sportivă „Potaissa Turda”, construirea bazei sportive TIP 2, pe strada Tineretului și amenajarea complexului Sportiv “Mihai Viteazul”.

Prin strategia de dezvoltare a infrastructurii sportive din orașul nostru ne dorim ca sportivii turdeni, dar și copiii care își doresc să practice sport să-și dezvolte abilitățile sportive în spații moderne, dotate corespunzător.

Citeste aici : https://minadestiri.ro/sala-polivalenta-creste-vazand-cu-ochii/

Distribuie pe:

Lasă un comentariu