Matei Cristian vorbește despre administrarea eficientă a Turzii.

Modernizarea Municipiului în perioada 2016-2020 este deja un fapt iar Matei Cristian vorbeste despre administrarea eficientă a Turzii pe pagina sa de facebook .

Matei Cristian vorbește despre administrarea eficientă a Turzii., Matei Cristian vorbește despre administrarea eficientă a Turzii., Stiri Turda - MinaDeStiri

Primarul reales al urbei scrie :

𝐑𝐞𝐜𝐨𝐫𝐝 𝐚𝐛𝐬𝐨𝐥𝐮𝐭: în anul 2020 în municipiul Turda au fost finalizate cele mai multe lucrări de asfaltare și modernizare! Matei Cristian vorbește despre administrarea eficientă a Turzii., Matei Cristian vorbește despre administrarea eficientă a Turzii., Stiri Turda - MinaDeStiri Anul 2020 a fost un an foarte productiv în ceea ce privește modernizarea infrastructurii rutiere la nivelul municipiului Turda. Au fost 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐭 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐭𝐞 𝟑𝟏 𝐝𝐞 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐚̆𝐫𝐢 𝐚𝐦𝐩𝐥𝐞, străzi și curți interioare, lucrări efectuate prin intermediul fondurilor europene, fondurilor guvernamentale sau de la bugetul local. În total, în perioada 2016 – 2020 am reușit să finalizăm peste 80 de lucrări majore de asfaltare și modernizare.Pe lângă acestea, este important să luăm în considerare și celelalte șantiere deschise, aflate majoritatea în etape avansate, circa 15 lucrări care vor fi finalizate în prima parte a anului viitor. Un alt aspect important este acela că pe majoritatea străzilor modernizate au fost executate și lucrări de modernizare a infrastructurii de apă și canalizare, lucrări prevăzute în proiectul european derulat de Compania de Apa Aries. Ne bucurăm că reușim să închidem anul cu un asemenea bilanț și îi asigurăm pe cetățeni că vom continua modernizarea străzilor și în anul care urmează, aceasta rămânând una dintre prioritățile administrației locale.

Vezi și : https://minadestiri.ro/2020/12/21/cristian-matei-a-facut-din-turda-o-campioana/

Performanțele echipei conduse de edil sunt evidente chiar dacă sunt voci ce contestă evidența iar promisiunea lui Matei Cristian este că se va continua în ritm susținut munca la nivel de administrare și implementare a proiectelor sale.

Atunci cand Matei Cristian vorbește despre administrarea eficientă a Turzii vine cu fapte neavând tendința să se piardă în amănunte inutile.

Sursă : https://www.facebook.com/MateiCristianOctavian

Distribuie pe:

Lasă un comentariu