Matei Cristian-un gand bun si multa admiratie pentru cuplurile care au trecut impreuna borna de 50 de ani.

Matei Cristian-un gand bun si multa admiratie pentru cuplurile care au trecut impreuna borna de 50 de ani.

Astăzi(miercuri,23 august), în sala mare a primăriei am avut bucuria să sărbătorim nu mai puțin de 40 de cupluri excepționale, care împreună au străbătut frumoasa călătorie a vieții timp de 50 de ani de căsătorie. Matei Cristian-un gand bun si multa admiratie pentru cuplurile care au trecut impreuna borna de 50 de ani., Matei Cristian-un gand bun si multa admiratie pentru cuplurile care au trecut impreuna borna de 50 de ani., Stiri Turda - MinaDeStiri

A fost o zi plină de emoții, încărcată de povești impresionante, de dragoste și devotament. Fiecare cuplu a avut drumul său unic, cu provocări și bucurii, dar cu toții au dovedit că dragostea autentică poate rezista trecerii timpului și poate învinge orice obstacol.

Într-o lume în care totul se schimbă cu o viteză uluitoare, aceste cupluri au stat ca faruri de lumină, arătându-ne că puterea relațiilor solide și angajamentul constant sunt cu adevărat neprețuite. Povestea fiecărui cuplu este un exemplu demn de urmat pentru noi toți, o inspirație să prețuim și să investim în legăturile noastre.

Vă mulțumim că ați ales să vă construiți căsniciile în mijlocul comunității noastre, aducând bucurie și inspirație celor din jur. Nu în ultimul rând, vă urăm încă zeci de ani plini de fericire și armonie! Să rămâneți mereu înconjurați de dragostea celor dragi și să continuați să scrieți împreună această frumoasă poveste!

Foto : facebook.com/MateiCristianOctavian

Distribuie pe:

Lasă un comentariu