Matei Cristian transformă Turda în fiecare zi

Matei Cristian transformă Turda în fiecare zi. După ce cartierul Băi a fost asfaltat și străzi care nu văzuseră niciodată asfalt au fost modernizate , acum a venit rândul cartierului Industrial, unde proiectul de modernizare cuprinde 19 străzi.

Edilul Turzii a adus cele mai multe fonduri din istoria orașului. Alături de echipa sa a demarat proiecte care fac Turda un model de urmat în toată România.

vezi și: Sala Polivalentă arata incredibil. Vezi proiectul

Matei Cristian, primarul municipiului Turda

Venim cu vești bune pentru locuitorii cartierului Industrial.👉🚧 S-a predat amplasamentul pentru lucrările de modernizare a străzilor Brebeneilor și Moților.
Reprezentanții Primăriei alături de constructori au efectuat astăzi vizita de lucru în teren. Firma care va executa lucrările pe aceste două străzi este firma SC. VIAROM Construct SRL.
Vă reamintim că, atât strada Brebeneilor, cât și strada Moților sunt cuprinse în proiectul de modernizare a 19 străzi din cartierul Industrial pentru care am primit finanțare de la Guvern. În curând în locul acestor noroaie și gropi vom avea niște străzi frumoase și curate.
PNDL #CartierIndustrial #Modernizare #Brebeneilor #Moților #PrimăriaMunicipiuluiTurda

Matei Cristian transformă Turda în fiecare zi

Sursa Matei Cristian

Distribuie pe:

Lasă un comentariu