Matei Cristian prezent in lupta contra drogurilor-viata si viitorul tinerei generatii in atentia primarului Turzii.

Matei Cristian prezent in lupta contra drogurilor-viata si viitorul tinerei generatii in atentia primarului Turzii.

Edilul Turzii puncta ieri pe pagina sa de facebook :

,,Astăzi am participat la conferința organizată de Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Cluj, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Cluj și Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj.

Matei Cristian prezent in lupta contra drogurilor-viata si viitorul tinerei generatii in atentia primarului Turzii., Matei Cristian prezent in lupta contra drogurilor-viata si viitorul tinerei generatii in atentia primarului Turzii., Stiri Turda - MinaDeStiri Conferința a abordat tema crucială a prevenirii consumului de droguri în rândul adolescenților clujeni, sub titlul „PREVENIREA CONSUMULUI DE DROGURI ÎN RÂNDUL ADOLESCENȚILOR CLUJENI- ALEG”.

Împreună ne dorim să continuăm promovarea unui mediu sigur și sănătos pentru tinerii noștri. Cu toții suntem conștienți că abuzul de droguri este o problemă complexă de sănătate, fără limite de vârstă sau statut social.

Matei Cristian prezent in lupta contra drogurilor-viata si viitorul tinerei generatii in atentia primarului Turzii., Matei Cristian prezent in lupta contra drogurilor-viata si viitorul tinerei generatii in atentia primarului Turzii., Stiri Turda - MinaDeStiri Este esențial să înțelegem că nu ne putem neglija angajamentul de a proteja viața și viitorul tinerei noastre generații. Totodată, nu putem pretinde că avem toate răspunsurile la această provocare. Prevenirea consumului de droguri în rândul tinerilor noștri reprezintă o imensă responsabilitate pentru noi toți. Tinerii sunt cel mai mare atu al nostru. Ei sunt viitorii noștri inovatori, lideri și artizani ai societății.Prin comunicare autentică și conexiune, putem preveni împreună consumul de droguri!

Fiecare pas contează în lupta împotriva consumului de substanțe nocive în rândul adolescenților.Așadar, părinți, profesori nu ne rămâne decât să facem front comun pentru a ne proteja copiii.,,

Foto : facebook.com/MateiCristianOctavian

Distribuie pe:

Lasă un comentariu