Matei Cristian mulțumește alegătorilor

Primarul Turzii, domnul Matei Cristian, le-a mulțumit alegătorilor pentru faptul că a doua oară în nici 3 luni PNL a câștigat la Turda.

După victoria zdrobitoare la alegerile locale a venit rândul unui nou rezultat foarte bun la alegerile parlamentare. In ciuda faptului că a fost cea mai scăzută prezență la vot din istoria țării, Partidul Național Liberal a câștigat la Turda!p

Matei Cristian, primarul municipiului Turda

Dragi turdeni, vă mulțumim!
Faptul că ne-ați votat în număr atât de mare la aceste alegeri parlamentare ne onorează și vă mulțumim din suflet pentru susținere. #PNL este din nou partidul câștigător atât la Turda cât și în județul Cluj, iar asta ne demonstrează încă o dată că suntem o echipă puternică și că eforturile noastre sunt apreciate.
Așa cum am mai spus, actuala configurație politică din județul Cluj reprezintă o garanție a dezvoltării, deoarece dedicarea și profesionalismul acestei echipe se pot măsura în rezultate și performanțe notabile. Această realitate se reflectă și în aceste rezultate, iar misiunea noastră de a continua să dezvoltăm Turda și județul Cluj va continua datorită dumneavoastră!
Mulțumim tuturor pentru vot și pentru încrederea acordată!

Sursa foto Facebook

Distribuie pe:

Lasă un comentariu