Matei Cristian-lucrarile de modernizare la Castrul Roman continua!

Matei Cristian-lucrarile de modernizare la Castrul Roman continua!

Continuăm lucrările de modernizare din cadrul proiectului: “Restaurarea, punerea în valoare și introducerea în circuitul turistic a Castrului legiunii a V-a Macedonica, Potaissa-Turda.”

Stadiul actual al lucrărilor la Castrul Roman:

Matei Cristian-lucrarile de modernizare la Castrul Roman continua!, Matei Cristian-lucrarile de modernizare la Castrul Roman continua!, Stiri Turda - MinaDeStiri La castru se execută turnarea fundațiilor Thermei.

Matei Cristian-lucrarile de modernizare la Castrul Roman continua!, Matei Cristian-lucrarile de modernizare la Castrul Roman continua!, Stiri Turda - MinaDeStiri Restaurare / Rostuire piatră la Principia.

Matei Cristian-lucrarile de modernizare la Castrul Roman continua!, Matei Cristian-lucrarile de modernizare la Castrul Roman continua!, Stiri Turda - MinaDeStiriDupă turnarea betonului din fundații la Therme, se va trece la montarea structurii metalice.

Matei Cristian-lucrarile de modernizare la Castrul Roman continua!, Matei Cristian-lucrarile de modernizare la Castrul Roman continua!, Stiri Turda - MinaDeStiri În aproximativ 2 săptămâni, se va termina restaurarea la piatra obiectivului Principia, iar apoi se va începe restaurarea la piatra de la Therme.

Continuăm să lucrăm în strânsă colaborare cu specialiștii și echipa de constructori pentru a ne asigura că proiectul este finalizat în termen și că rezultatul va fi unul deosebit, iar investiția va reprezenta încă o atracție turistică pentru municipiul nostru.

Matei Cristian-lucrarile de modernizare la Castrul Roman continua!, Matei Cristian-lucrarile de modernizare la Castrul Roman continua!, Stiri Turda - MinaDeStiri Termen de finalizare lucrări: 30.11.2023

Foto : facebook.com/MateiCristianOctavian

Distribuie pe:

Lasă un comentariu