Matei Cristian: Din seria întâlnirilor cu primarii pentru care Turda este un model de administrație eficientă.

Turda este un model de administrație eficientă., Matei Cristian: Din seria întâlnirilor cu primarii pentru care Turda este un model de administrație eficientă., Stiri Turda - MinaDeStiri

Din seria întâlnirilor cu primarii pentru care Turda este un model de administrație eficientă.

Vezi și: Elena Lasconi: Omul cu viziunea este Primarul Cristian Octavian Matei

Tot mai mulți primari vizitează Turda. Oraș care sub conducerea primarului Matei Cristian a devenit un adevărat model pentru toată România.

Edilul turdean a atras fonduri pentru modernizarea orasului. Atât partea de infrastructură cât și investiții în turism, dar toate investițiile fiind făcute pentru a creste bunăstarea cetățenilor.

Matei Cristian: Din seria întâlnirilor cu primarii pentru care Turda este un model de administrație eficientă.

Astăzi am avut plăcerea de a-l cunoaște pe domnul Marius Nicolae Pintilie, primarul municipiului Pașcani, care impresionat fiind de proiectele implementate, dar în special de proiectul prin care am schimbat complet transportul urban public din oraș, a dorit să afle rețeta succesului direct de la sursă. De asemenea, alături de domnul primar, au participat la întâlnire și doamna deputat Cristina Burciu și domnul deputat Sorin Năcuță.

Discuțiile pe care le-am avut în cadrul acestei vizite au fost foarte constructive și ne aduc o mulțumire sufletească pentru că astfel Turda a ajuns să fie cunoscută și prin prisma altor criterii decât cea de oraș al Salinei.

Sunt convins că în timp vom auzi și de realizările domnului primar Marius Pintilie, căruia îi doresc multă putere de muncă și să aibă încredere că #SePoateȘiLaPașcani! 🤝

Sursa Matei Cristian

Distribuie pe:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *