Matei Cristian: de mâine toți elevii turdeni vor începe școala

Matei Cristian: de mâine toți elevii turdeni vor începe școala.

Turda este in scenariul verde și acest lucru este posibil doar datorită măsurilor luate la timp de administrația locală condusă de Matei Cristian.

Încă de la începutul pandemiei, primarul municipiului Turda a luat măsuri preventive. Fiind chiar primul oraș din Romania cu dezinfectant în mijloacele de transport în comun.

Munca depusa de edilul Turzii împreună cu echipa sa da roade acum, când toți elevii turdeni pot incepe fizic scoala.

Matei Cristian: de mâine toți elevii turdeni vor începe școala.

Mai multe știri chiar AICI

Matei Cristian, primarul municipiului Turda

De mâine, toți elevii turdeni vor începe școala! Toate școlile și grădinițele din Turda sunt pregătite în acest moment să îi întâmpine pe copii.
Este un moment emoționant pentru toți cei implicați în sistemul de învățământ, dar și pentru elevi și părinți. După o lungă perioadă de timp în care cursurile s-au desfășurat online, în sfârșit revenim la normal!
Săptămâna aceasta s-au concentrat eforturile spre a se lua toate măsurile sanitare și de protecție în unitățile de învățământ, astfel încât să se poată relua cursurile în cele mai bune condiții. Au fost organizate spațiile, s-au stabilit circuitele de deplasare, au fost asigurate materiale de curățenie, igienă și dezinfecție și tot ceea ce mai este necesar. Este important de reținut faptul că elevii și cadrele didactice vor avea obligația de a respecta anumite reguli, respectiv purtatul măștii în permanență și spălatul/dezinfecția mâinilor frecvent, cât și alte reguli care vor fi comunicate de către personalul fiecărei școli. Masca de protecție nu este obligatorie în cazul preșcolarilor.
Vă dorim tuturor mult succes și multă sănătate! Să dea Dumnezeu ca acest pas spre normalitate să se mențină și să reușim să punem capăt acestei pandemii. Să aveți un nou început de școală excelent!

Sursa Matei Cristian

Distribuie pe:

Lasă un comentariu