Matei Cristian continua modernizarea in Micro 3

Matei Cristian continua modernizarea in Micro 3. De fapt edilul orașului modernizează întreaga Turda. De la cartierul Turda Nouă, Bai, zona centrala, cartierele Micro și până la Poiana.

Lucrările demarate în oraș depășesc orice așteptare. Multe străzi de pământ au fost asfaltate și multe urmează să fie.

In paralel cu aceste lucrări la infrastructura, primarul Matei Cristian împreună cu echipa sa au demarat proiecte uriașe pentru oras. Sala Polivalentă, Castrul Roman sau reabilitarea clădirii fostei judecătorii sunt doar câteva exemple.

Vezi și:Matei Cristian inalta Sala Polivalenta-PMP Turda cauta gropi in asfalt.

Matei Cristian continua modernizarea in Micro 3

Matei Cristian continua modernizarea in Micro, Matei Cristian continua modernizarea in Micro 3, Stiri Turda - MinaDeStiri

Matei Cristian, primarul municipiului Turda

Facem progrese și în rândul Proiectelor Urbane. 👉🏼 Astăzi a fost așternut primul strat de asfalt și pe carosabilul străzii Amurgului (Mânzăriei).

Pentru completarea lucrărilor de modernizare, în perioada următoare vor avea loc acțiuni de asfaltare a trotuarelor, iar pe carosabil va fi așternut stratul de uzură.

Modernizarea acestei străzi este realizată în baza proiectului Urban nr. 1 – Cartier Oprișani 3A.
Totodată, vă reamintim că pe această stradă s-a intervenit și pentru modernizarea rețelelor de canalizare și apă, lucrări executate de Compania de Apă Arieș.

Modernizare #ProiecteUrbane #CartierOprișani3A #PrimăriaMunicipiuluiTurda

Sursa Matei Cristian

Distribuie pe:

Lasă un comentariu