Matei Cristian a dus Turda pe locul 1 in Romania la accesarea fondurilor europene

Matei Cristian a dus Turda pe locul 1 in Romania, Matei Cristian a dus Turda pe locul 1 in Romania la accesarea fondurilor europene, Stiri Turda - MinaDeStiri

Matei Cristian a dus Turda pe locul 1 in Romania la accesarea fondurilor europene.

Vezi și: Matei Cristian si deviza sa-niciodata nu voi investi prost banii turdenilor.

🇪🇺 Dacă până acum am reușit să ajungem pe locul 1 în România în accesarea fondurilor europene la categoria noastră, de acum înainte trebuie să ne asigurăm că ne și menținem în fruntea clasamentului!

Alături de Marcel Boloș, directorul Agenției de Dezvoltare Regională Nord – Vest, fost ministru al fondurilor europene și un adevărat prieten și partener al Turzii, pregătim lista viitoarelor proiecte pe care le vom depune în acest nou exercițiu financiar. Vă asigur că nicio axă disponibilă nu va rămâne neatacată și vom accesa tot ce se poate accesa.

Matei Cristian a dus Turda pe locul 1 in Romania la accesarea fondurilor europene

Aceste fonduri sunt de o importanță majoră pentru dezvoltarea Turzii și este important ca ele să fie pregătite din timp, într-un mod profesionist. Orașul nostru se dezvoltă cu bani europeni, iar efectele reale ale acestor fonduri vor fi mult mai pregnante în teren în anii care urmează.

Doresc să îi mulțumesc pe această cale domnului Marcel Boloș pentru tot suportul pe care ni-l oferă și pentru implicarea de care dă dovadă de ani buni încoace.

Modernizare #Dezvoltare #FonduriEuropene #TurdaseDezvoltăcuBaniEuropeni

Sursa: Matei Cristian

Distribuie pe:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *