Ieri a fost prima zi de scoala-Matei Cristian a adresat un mesaj optimist elevilor si profesorilor.

Matei Cristian a adresat un mesaj optimist, Ieri a fost prima zi de scoala-Matei Cristian a adresat un mesaj optimist elevilor si profesorilor., Stiri Turda - MinaDeStiri

Cu ocazia primei zile de scoala Matei Cristian a adresat un mesaj optimist elevilor si profesorilor pe pagina sa personala de facebook https://www.facebook.com/MateiCristianOctavian :

Succes în noul an școlar, dragi profesori și elevi! Indiferent de cum va decurge acest an, am certitudinea că veți rămâne încrezători și puternici, iar împreună ne vom asigura ca atât elevii, cât și fiecare dintre dumneavoastră să fie în siguranță.

Îndemnul meu pentru voi toți este să continuați să visați și să luptați pentru atingerea tuturor obiectivelor pe care vi le-ați propus.

Vă doresc ca în noul an școlar, puterea și curajul să vă însoțească mereu și să nu uitați că atunci când există dorință, totul este posibil.

În calea succesului dumneavoastră, elevi sau profesori, nu poate sta nimic, nici măcar o pandemie. Matei Cristian a adresat un mesaj optimist, Ieri a fost prima zi de scoala-Matei Cristian a adresat un mesaj optimist elevilor si profesorilor., Stiri Turda - MinaDeStiri

Citeste aici : https://minadestiri.ro/mesajul-primarului-matei-cristian-2/

Distribuie pe:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *