Matei Cristian-prin perseverență, muncă și talent tot mai mulți jucători formați în orașul nostru sunt recunoscuți și aleși pentru a ne reprezenta la nivel național.

Matei Cristian, Matei Cristian-prin perseverență, muncă și talent tot mai mulți jucători formați în orașul nostru sunt recunoscuți și aleși pentru a ne reprezenta la nivel național., Stiri Turda - MinaDeStiri

Edilul Turzii ,Matei Cristian, sustinator declarat al sportului turdean felicita clubul AHC Potaissa Turda pentru faptul ca si de data aceasta are 6 jucatori convocati la lotul national.

Pe pagina sa https://www.facebook.com/MateiCristianOctavian Primarul puncteaza :

Șase jucători de la echipa de handbal Potaissa Turda au fost convocați la lotul național.

Prin perseverență, muncă și talent tot mai mulți jucători formați în orașul nostru sunt recunoscuți și aleși pentru a ne reprezenta la nivel național.

Cei nominalizați pentru a întregi echipa națională, în perioada 3 – 6 octombrie sunt: Cristian GHIȚĂ, Roland THALMAIER, Gabriel DUMITRIU, Alexandru GHIVIL, Răzvan PAVEL și Marius SZOKE!

Vă felicit din toată inima, suntem mândri de voi!

Cu siguranță veți aduce plus valoare echipei naționale, iar municipiul nostru va fi din nou reprezentat la cel mai înalt nivel.

HAI POTAISSA TURDA!

HAI ROMÂNIA! Matei Cristian, Matei Cristian-prin perseverență, muncă și talent tot mai mulți jucători formați în orașul nostru sunt recunoscuți și aleși pentru a ne reprezenta la nivel național., Stiri Turda - MinaDeStiri

Cristian Matei si Administratia Locala a carui lider este ,sustine sportul de performanta la nivelul Municipiului Turda.

Vezi si : https://minadestiri.ro/matei-cristian/

Distribuie pe:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *