Propuneri populiste, habarniste sau pură campanie electorală în Consiliul Local Turda?

, Propuneri populiste, habarniste sau pură campanie electorală în Consiliul Local Turda?, Stiri Turda - MinaDeStiri

Astăzi 26 noiembrie în cadrul ședinței ordinare a consiliului local Turda,, reprezentații PMP au propus mai multe amendamente pentru scăderea taxelor și impozitelor.

Întrebați însă dacă au un studiu din care sa se vadă cum afectează aceste scăderi, preponderent de 1 leu sau 2 lei, bugetul local, aleșii PMP nu au reușit să răspundă.

Faptul că în încercarea de a aduce argumente au comparat taxele și impozitele din orașe mai mici decât Turda ne arată că nu s-au informat bine înaintea depunerea acestor amendamente.

, Propuneri populiste, habarniste sau pură campanie electorală în Consiliul Local Turda?, Stiri Turda - MinaDeStiri

Un alt fapt curios este că la Turda PMP, USR și PSD votează aproape identic. Având în vedere că până acum toată campania celor de la USR era doar anti-PSD, e ciudat cum aceștia se grăbesc să susțină măsurile de stânga.

Apelul primarului Matei Cristian ca în Consiliul Local să se facă administrație nu politică nu prea este înțeles de către ciudată coaliție făcută de opoziție , un amestec colorat de dreapta și stânga politică.

Orice măsură de reducere a unor taxe și impozite este binevenită pentru cetățeni însă ea trebuie pliată pe situația actuală și nu folosită mascat în campania electorală.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu