MAȘINI pentru buzunare puțin mai strâmtorate.

MAȘINI pentru buzunare puțin mai strâmtorate.

Cu toții ne dorim o mașină de fițe,frumos ambalată în culori țipătoare ,care să fure ochii.

Oferta este atât de vastă încât e greu să te hotărăști asupra mărcii , apoi asupra dotărilor și nu în ultimul rând asupra consumului.

Inconcvenientul major de care ne lovim ,noi , tinerii este insă prețul mașinilor și oricât am dori o săgeată strălucitoare va trebui să ne rezumăm la ce putem plăti.

MAȘINI pentru buzunare puțin mai strâmtorate.

În categoria asta de autoturisme intră Nissan Micra.

Vezi și : https://minadestiri.ro/2020/12/20/masini-pentru-buzunarele-tuturor-dacia-dokker/

Micra este modelul de oraș din gama autoturismelor produse de Nissan. Știm cu toții că japonezii nu sunt cunoscuți pentru faptul că fabrică mașini noi ieftine. Chiar din contră. Cu toate acestea, oferta Micra prin Programul Rabla se încadrează în maximul de 12.500 € ales pentru articolul de față.

MAȘINI pentru buzunare puțin mai strâmtorate., MAȘINI pentru buzunare puțin mai strâmtorate., Stiri Turda - MinaDeStiri
Nissan Micra

În primele generații, mașina era una micuță, asemănătoare Matiz-ului. Însă la fiecare upgrade a tot crescut în dimensiuni. Și iată că astăzi a ajuns să fie un vehicul spațios și extrem de confortabil.

Este drept că mașina vine cu un design îndrăzneț, sportiv, care nu este pe gustul tuturor. Dar un lucru este cert. Ea va avea un impact instant atunci când o vezi. Dacă pozitiv sau negativ, ține doar de gusturile tale.

Vezi și : https://www.nissan.ro/gama/modele/micra.html

Discutăm despre o mașină nouă ce are un preț de listă destul de mare, de 13.490 € (ajunge la 12.450 € după aplicarea unor reduceri). Așadar, nici nu este de mirare diferența majoră între acest model și restul ce vor fi prezentate aici, în ceea ce privește dotările și echiparea.

Astfel, Micra vine cu un motor de 1 l pe benzină ce dezvoltă 70 CP, la un consum mixt de 4.6 l la 100 km. Are full-airbags, sisteme de siguranță ABS, EBD, HSA, BAS, anticipare frânare de urgență și multe alte dotări ce țin de confort.

MAȘINI pentru buzunare puțin mai strâmtorate.

Sursă : https://financer.com/

Distribuie pe:

Lasă un comentariu