Mașini ce îți fură ochii.

Mașini ce îți fură ochii.

Uneori ne place să ne spălăm ochii uitându-ne la saloanele auto unde producătorii își expun ultimele modele cu dotari science-fiction pentru omul de rand.

Frumusețea tinereții este că putem visa cu ochii deschiși sperând la minuni.

Și minunile există dacă ne uitâm la VOLVO XC90 RECHARGE care la o plecare de la 78.000 de euro oferă :

Mașini ce îți fură ochii., Mașini ce îți fură ochii., Stiri Turda - MinaDeStiri

-Un motor electric și unul pe benzină funcționează împreună pentru o motorizare plug-in hybrid modernă, cu mai puține emisii, mai multă eficiență și mai multă putere.



-Sistemul de avertizare pentru unghiul mort (BLIS™) cu asistență la virare te va ajuta prin alerte și sprijin activ să conduci mai relaxat în trafic și te va ghida către direcția corectă.

Vezi și : https://minadestiri.ro/?s=autoturisme

-Patru camere de înaltă rezoluție îți oferă vizibilitate de 360° în parcare, pentru a putea efectua cu încredere manevre în spații înguste.

-Chiar și un spațiu împărțit cu alți pasageri trebuie să-ți ofere spațiu personal. Locurile confortabile și spațioase sunt perfecte pentru călătorii cu până la 7 persoane.

-Un plafon panoramic generos îți permite să te bucuri instantaneu de aer și de priveliște. Cerul e la o privire distanță

-Tehnologia avansată de filtrare funcționează ca parte a sistemului de calitate a aerului, o premieră la nivel mondial, ce ajută la menținerea aerului curat în interiorul mașinii.

-Boxele sistemului audio Bowers&Wilkins sunt perfect poziționate pentru a oferi un sunet atât de clar, încât te simți ca în primul rând al unui concert simfonic – indiferent de locul ocupat în mașină.

-Nimic din dotările unei variante de lux nu lipsește așa că dați drumul la vise.

Sursă : https://www.volvocars.com/

Distribuie pe:

Lasă un comentariu