Marul putred prin metamorfoza ajunge borhot.

Metamorfoza viermelui de matase in fluture nu se aplica in cazul merelor pentru ca marul putred prin metamorfoza ajunge borhot.

Procesul metamorfozei devine divin prin schimbarea din interiorul gogoasei (!!!!) de matase ce o parcurge viermele pentru a ajunge fluture.

Citeste aici https://gtgospel.wordpress.com/2009/11/16/fluturi-sau-viermi-cu-aripi-1/

Orice altfel de transformare ce vine din exterior pliata pe coordonate aparute oportunist se numeste mascarada si da nastere unor VIERMI cu aripi nu FLUTURI.

Marul putred prin metamorfoza ajunge borhot.

Pai ce anume s-a schimbat in interiorul PMP ului turdean in noua legislatie administrativa fata de cei ce pupau ghiulul sultanului la fiecare sedinta de Consiliu Local in vechea Administratie?

Vezi si https://minadestiri.ro/opozitie-de-forma-la-turda/

Au ramas ACEIASI cu o…redistribuire in plus ,ACEIASI care nu vindeau ,,placinte ,, ca oamenii normali ci vindeau ,,gogosi,, celor ce-i asculatau.

Isi schimba LUPUL parul dar despre narav…ce ziceti?

Cat despre ,,oamenii noi ,, nefiind prezenti in vechea Administratie se pare ca fac front comun cu ,,merele,, ,acele mere ce ii improscau cu noroi in campanie si nu numai.

La ,,oamenii noi,, turdeni ,in primul rand la nivel national ,schimbarea a venit din interior insa in sens invers iar cand esti traseist politic ca oricare altul nu poti decat sa te ,,metamorfozezi,, in vierme cu aripi.

Ciudatenia este ca in ,,menage ul a trois,, din opozitia turdeana masculul ALFA este partidul de stanga blamat de toti in campanii.

Daca la trei luni si jumatate de la ,,locale,, inca nu te-ai trezit din pumnii primiti de la Matei Cristian si PNL , care SINGURI au facut cat ceilalti la un loc , inseamna ca nu-ti mai revii niciodata.

Sa te bati cu cetateni ce vand ,,placinte,, sau cu site uri care deranjeaza, sa te lupti cu conturile reale ale unora dar sa distribui postarile partidului cu ,,postaci,, este reteta perfecta spre disparitia de pe scena politica.

Citeste aici https://minadestiri.ro/la-turda-pmp-ataca-cetatenii/

Ati retinut,dragilor ca merele putrede ajung…borhot ??

Sursa foto http://realitatea.net

Distribuie pe:

Lasă un comentariu