Supercupa Romaniei-Mario Rondon ii fura trofeul lui Dan Petrescu.

Mario Rondon ii fura trofeul lui Dan Petrescu.

Vezi si asta : minadestiri.ro/arena-francisc-neuman-din-arad-va-gazdui-maine-partida-dintre-cfr-cluj-si-sepsi-osk-reprezentand-supercupa-romaniei-la-fotbal

CFR Cluj a pierdut aseara jocul cu Sepsi Sfantu Gheorghe contand pentru Supercupa Romaniei intr-o partida jucata la Arad.

Fostul atacant al feroviarilor , Mario Rondon , a inscris golul decisiv in minutul 85 , furandu-i astfel trofeul lui Dan Petrescu.

Jucator apreciat de catre Bursuc , acesta a plecat de la CFR Cluj in ,,epoca,, Sumudica , fiind regretat de Dan Petrescu , care si l-ar fi dorit in lotul actual.

CFR Cluj a deschis rapid scorul prin Paun in minutul 2 si parea ca stapanesc jocul insa incet , Sepsi a echilibrat si au egalat in minutul 45+3 prin Cosmin Matei.

Repriza a doua a adus pe teren o echipa Sepsi mult mai agresiva care a pus presiune pe clujeni castigand posesia si producand panica in careul feroviar.

Intrat in minutul 76 al partidei , Rondon a avut nevoie de doar 9 minute pentru a introduce mingea in poarta fostei sale echipe , facand 2-1 cu 5 minute inainte de fluierul final.

Pana la final tabela a ramas neschimbata iar Dan Petrescu asteapta nelinistit returul cu campioana Armeniei , dupa doua partide oficiale in care nu a reusit inca victoria.

Foto : wesport.ro si eurosport.ro

Distribuie pe:

Lasă un comentariu