Marcel Ciolacu vrea certificat verde pana la sfarsitul anului.Vezi ce a declarat azi!

Chiar daca inainte de intrarea la guvernare era mai retinut , Marcel Ciolacu vrea certificat verde pana la sfarsitul anului.

Avandu-l pe Alexandru Rafila ca Ministru al Sanatatii si tinand cont de sfaturile lui Adrian Streinu Cercel , liderul PSD crede ca , in contextul actula al pandemiei , certificatul verde reprezinta o prioritate pentru coalitia de guvernare.

Vezi aici : https://minadestiri.ro/mergeti-la-vaccinare-si-respectati-masurile-de-protectie/

Acesta a declarat azi :

Astăzi o să avem o discuţie şi pe certificat şi pe modul în care va fi înaintat în Parlament.Cred că este nevoie ca acest proiect să fie adoptat până la sfârşitul anului şi acum profesorul Streinu-Cercel ne-a făcut o informare cum vede dânsul perioada următoare.

Pentru a veni oarecum in intampinarea reactiilor nefavorabile , Marcel Ciolacu a spus ca ar agrea introducerea testelor rapide pentru a obtine certificatul verde ;

Sunt luate în calcul. Când vom avea o discuţie şi o decizie în coaliţie, atunci o să o comunicăm. Sperăm ca astăzi să se întâmple acest lucru.

Foto : digi24.ro

Chiar daca la nivel national si european sunt multe opinii care considera ca sunt incalcate grav drepturile omului prin adoptarea acestui act , coalitia de guvernare considera ca este o masura care vine in intampinarea limitarii raspandirii noului coronavirus.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu