Liga a 4 a Academy-momentul adevarului pentru Sticla Ariesul Turda.Maine pe Municipal vine Victoria Viisoara iar turdenii au nevoie de sustinerea fanilor.

Maine pe Municipal vine Victoria Viisoara iar turdenii au nevoie de sustinerea fanilor.

Intrucat Ariesul Mihai Viteazu a pierdut teren pentru ocuparea primei pozitii in clasamentul ligii a 4 a,principalele contracandidate pentru turdeni sunt Victoria Viisoara si Vulturii Mintiul Gherlii.

Desi nu si-a anuntat oficial intentia de a promova ,Sticla Ariesul Turda pare hotarata sa castige seria iar maine va avea primul examen al momentului in compania Victoriei Viisoara.

Viisorenii si-au anuntat decizia de a lupta pentru castigarea competitiei judetene inca din startul sezonului si,condusa de un staff format din oameni dedicati sportului cu balonul rotund,au sanse mari de a-si atinge obiectivul.

De cealalta parte,gazdele doresc sa readuca in atentia turdenilor fotbalul autohton care a intrat intr-un con de umbra in ultimii ani.

Exista astfel toate ingredientele ca maine,spectatorii sa se bucure de o partida viu disputata,care sa ofere momente fotbalistice de exceptie.

Jocul va incepe la orele 11.00 si se va disputa pe terenul central al Stadionului Municipal Turda.

Foto : facebook.com/ACSATurda

Distribuie pe:

Lasă un comentariu