Maine elevii intra in vacanta-Emil Boc propune schimbarea directorilor daca se inchid curtile scolilor.

Maine elevii intra in vacanta dar primarul Emil Boc propune schimbarea directorilor daca se inchid curtile scolilor.

Pamdemia a adus multe rasturnari de situatie in educatie aducandu-se multiple modificari structurii anului scolar.

Vezi si aici : minadestiri.ro/modificarea-structurii-anului-scolar-contribuie-la-protejarea-elevilor-impotriva-pandemiei

In acest an , vacanta scolarilor incepe pe 10 iunie insa Emil Boc doreste ca , curtile scolilor sa ramana deschise pentru ca elevii sa poata face miscare si pe perioada vacantei.

Emil Boc a punctat :

Sper că nu mai îndrăznește vreodată vreun director să închidă curțile școlilor pe perioada vacanțelor. Am insistat atât de mult pentru acest subiect, avem și hotărâri de consiliu local care obligă directorii de școli să țină curțile deschise. Avem și susținerea totală a inspectoratului școlar.

Mesajul meu e simplu: directorii care nu vor respecta decizia de consiliu local și vor închide curțile școlilor pentru elevi, reprezentanții primarului și consiliului local în consiliul administrației vor propune schimbarea lor din funcție.

Noi asta putem face, pentru că schimbarea o face inspectoratul școlar.

Dar avem și noi reprezentanți pe acolo, iar ei vor fi mandatați să propună schimbarea din funcție a acelor directori care nu respectă prevederile stabilite de către comunitatea locală.

Terenurile de sport nu sunt proprietatea personală a directorilor de școli.

Ele sunt în proprietatea orașului, care sunt date în administrare temporară școlilor ca ele să fie utilizate în conformitate cu interesele publice majore, iar interesul de a face sport este un interes major al Clujului.

Primarul Clujului este un impatimit al sportului pe care il sustine la nivelul Municipiului Cluj Napoca in toate ramurile.

Foto : facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni

Distribuie pe:

Lasă un comentariu