Mai mult de jumătate din drumul județean 107P a fost deja asfaltat

🔛Mai mult de jumătate din drumul județean 107P a fost deja asfaltat

ℹ️ 𝗦𝗲 𝗿𝗲𝗮𝗯𝗶𝗹𝗶𝘁𝗲𝗮𝘇𝗮, 𝗰𝗼𝗻𝗰𝗼𝗺𝗶𝘁𝗲𝗻𝘁, 𝗻𝘂 𝗺𝗮𝗶 𝗽𝘂𝘁̦𝗶𝗻 𝗱𝗲 🔟 𝗽𝗼𝗱𝘂𝗿𝗶

🚧🚦Lucrările desfășurate de Consiliul Județean Cluj în vederea finalizării, cu fonduri europene💰, a modernizării drumului județean DJ 107P Gilău (DN 1) – Someșu Rece – Mărișel – DN 1R, în lungime de 44,26 kilometri, continuă cu 🛠lucrări la cele zece poduri aflate în reabilitare, printre care un pod nou la care s-a asigurat variantă ocolitoare.


✅Totodată, pe mai mult de jumătate din lungimea drumului, mai exact pe 24 de kilometri, a fost deja așternut primul strat de asfalt, fiind demarate și lucrările de așternere a celui de-al doilea strat, cel de uzură.

Mai mult de jumătate din drumul județean 107P a fost deja asfaltat


✅De asemenea, au fost montate 76 de podețe tubulare noi și au fost realizate șanțuri de pământ și șanțuri betonate pe o lungime însumată de peste 32 de kilometri.

Vezi și: SuperLiga-vicecampioana FCSB ingenunchiata de Universitatea Cluj chiar si in 10 jucatori de camp.


✍️𝐀𝐥𝐢𝐧 𝐓𝐢𝐬̦𝐞, 𝐩𝐫𝐞𝐬̦𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐞𝐚𝐧 𝐂𝐥𝐮𝐣: ,,𝑈𝑟𝑚𝑎̆𝑟𝑖𝑚 𝑖̂𝑛𝑑𝑒𝑎𝑝𝑟𝑜𝑎𝑝𝑒 𝑖̂𝑛𝑡𝑟𝑒𝑔𝑢𝑙 𝑝𝑟𝑜𝑐𝑒𝑠 𝑑𝑒 𝑟𝑒𝑎𝑏𝑖𝑙𝑖𝑡𝑎𝑟𝑒 𝑠̦𝑖 𝑚𝑜𝑑𝑒𝑟𝑛𝑖𝑧𝑎𝑟𝑒, 𝑎𝑠𝑡𝑓𝑒𝑙 𝑖̂𝑛𝑐𝑎̂𝑡 𝑙𝑎 𝑓𝑖𝑛𝑎𝑙𝑢𝑙 𝑙𝑢𝑐𝑟𝑎̆𝑟𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑎𝑐𝑒𝑠𝑡𝑎 𝑠𝑎̆ 𝑖̂𝑛𝑑𝑒𝑝𝑙𝑖𝑛𝑒𝑎𝑠𝑐𝑎̆ 𝑡𝑜𝑎𝑡𝑒 𝑠𝑡𝑎𝑛𝑑𝑎𝑟𝑑𝑒𝑙𝑒 𝑑𝑒 𝑐𝑎𝑙𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒 𝑠̦𝑖 𝑠𝑖𝑔𝑢𝑟𝑎𝑛𝑡̦𝑎̆. 𝐷𝑎𝑡𝑎̆ 𝑓𝑖𝑖𝑛𝑑 𝑖𝑚𝑝𝑜𝑟𝑡𝑎𝑛𝑡̦𝑎 𝑠𝑡𝑟𝑎𝑡𝑒𝑔𝑖𝑐𝑎̆ 𝑠̦𝑖 𝑡𝑢𝑟𝑖𝑠𝑡𝑖𝑐𝑎̆ 𝑎 𝑑𝑟𝑢𝑚𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑗𝑢𝑑𝑒𝑡̦𝑒𝑎𝑛 107𝑃, 𝑛𝑒 𝑑𝑜𝑟𝑖𝑚 𝑐𝑎 𝑖̂𝑛 𝑐𝑒𝑙 𝑚𝑎𝑖 𝑠𝑐𝑢𝑟𝑡 𝑡𝑖𝑚𝑝 𝑝𝑜𝑠𝑖𝑏𝑖𝑙 𝑎𝑐𝑒𝑠𝑡𝑎 𝑠𝑎̆ 𝑠𝑒 𝑝𝑟𝑒𝑧𝑖𝑛𝑡𝑒 𝑖̂𝑛 𝑐𝑜𝑛𝑑𝑖𝑡̦𝑖𝑖 𝑜𝑝𝑡𝑖𝑚𝑒.”


✅În această etapă se mai execută operațiuni constând în lucrări de asfaltare, realizarea de ziduri de sprijin, rigole și șanțuri.

Sursa: Consiliul județean Cluj

Distribuie pe:

Lasă un comentariu