Lucrarile de reamenajare a curtii Scolii Pavel Dan din Campia Turzii s-au finalizat.

Lucrarile de reamenajare a curtii Scolii Pavel Dan din Campia Turzii s-au finalizat.

Lucrarile de reamenajare a curtii Scolii Pavel Dan din Campia Turzii s-au finalizat., Lucrarile de reamenajare a curtii Scolii Pavel Dan din Campia Turzii s-au finalizat., Stiri Turda - MinaDeStiriCâmpia Turzii: O nouă investiție în învățământ

Lucrarile de reamenajare a curtii Scolii Pavel Dan din Campia Turzii s-au finalizat., Lucrarile de reamenajare a curtii Scolii Pavel Dan din Campia Turzii s-au finalizat., Stiri Turda - MinaDeStiriS-au finalizat lucrările de reamenajare a curții Școlii „Pavel Dan” din cartierul Sâncrai.

Lucrarile de reamenajare a curtii Scolii Pavel Dan din Campia Turzii s-au finalizat., Lucrarile de reamenajare a curtii Scolii Pavel Dan din Campia Turzii s-au finalizat., Stiri Turda - MinaDeStiriCopiii din ciclul primar au, de-acum, la dispoziție un spațiu adecvat în care să-și petreacă recreațiile. Dalele de pavaj au înlocuit zona înierbată care, în timpul sezonului ploios, se transforma în noroi și bălți.

Lucrarile de reamenajare a curtii Scolii Pavel Dan din Campia Turzii s-au finalizat., Lucrarile de reamenajare a curtii Scolii Pavel Dan din Campia Turzii s-au finalizat., Stiri Turda - MinaDeStiriFelicităm direcțiunea Liceului Teoretic „Pavel Dan” pentru această investiție și pentru demersurile întreprinse pentru a asigura un grad sporit de confort și siguranță a elevilor.

Lucrarile de reamenajare a curtii Scolii Pavel Dan din Campia Turzii s-au finalizat., Lucrarile de reamenajare a curtii Scolii Pavel Dan din Campia Turzii s-au finalizat., Stiri Turda - MinaDeStiriÎn ultimii ani, Primăria Municipiului Câmpia Turzii a realizat investiții și dotări la toate unitățile de învățământ din oraș. Acestea vizează creșterea condițiilor în care-și desfășoară activitatea cea mai importantă categorie a societății noastre – copiii. Vom continua lucrările și dotările în școli și grădinițe!

Foto : facebook.com/primaria.campiaturzii

Distribuie pe:

Lasă un comentariu