Lucrarile de modernizare a drumului judetean 107M au demarat.

Lucrarile de modernizare a drumului judetean 107M au demarat.

Revezi asta : minadestiri.ro/drumul-judetean-107m-luna-de-sus-vlaha-savadisla

Lucrarile de modernizare a drumului judetean 107M au demarat., Lucrarile de modernizare a drumului judetean 107M au demarat., Stiri Turda - MinaDeStiri𝐀𝐥𝐢𝐧 𝐓𝐢𝐬̦𝐞, 𝐩𝐫𝐞𝐬𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐚𝐧 𝐂𝐥𝐮𝐣: „𝑁𝑒 𝑏𝑢𝑐𝑢𝑟𝑎𝑚 𝑐𝑎 𝑝𝑢𝑡𝑒𝑚 𝑠𝑎 𝑎𝑛𝑢𝑛𝑡𝑎𝑚 𝑟𝑒𝑙𝑢𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑒𝑓𝑒𝑐𝑡𝑖𝑣𝑎 𝑎 𝑙𝑢𝑐𝑟𝑎𝑟𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑑𝑒 𝑚𝑜𝑑𝑒𝑟𝑛𝑖𝑧𝑎𝑟𝑒 𝑝𝑒 𝑢𝑛𝑢𝑙 𝑑𝑖𝑛𝑡𝑟𝑒 𝑐𝑒𝑙𝑒 𝑚𝑎𝑖 𝑙𝑢𝑛𝑔𝑖 𝑑𝑟𝑢𝑚𝑢𝑟𝑖 𝑗𝑢𝑑𝑒𝑡𝑒𝑛𝑒. 𝐹𝑖𝑛𝑎𝑙𝑖𝑧𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑎𝑐𝑒𝑠𝑡𝑢𝑖 𝑝𝑟𝑜𝑖𝑒𝑐𝑡 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑖𝑚𝑝𝑜𝑟𝑡𝑎𝑛𝑡𝑎 𝑎𝑡𝑎𝑡 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑙𝑜𝑐𝑎𝑙𝑛𝑖𝑐𝑖, 𝑐𝑎𝑡 𝑠𝑖 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑡𝑢𝑟𝑖𝑠𝑡𝑖𝑖 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑣𝑖𝑧𝑖𝑡𝑒𝑎𝑧𝑎 𝑧𝑜𝑛𝑎 𝑚𝑜𝑛𝑡𝑎𝑛𝑎 𝑎 𝐶𝑙𝑢𝑗𝑢𝑙𝑢𝑖”.

CJ Cluj :

,,𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐚𝐧 𝐂𝐥𝐮𝐣 𝐚 𝐫𝐞𝐥𝐮𝐚𝐭 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐚𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞 𝐚 𝐝𝐫𝐮𝐦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐚𝐧 𝟏𝟎𝟕𝐌

Lucrarile de modernizare a drumului judetean 107M au demarat., Lucrarile de modernizare a drumului judetean 107M au demarat., Stiri Turda - MinaDeStiriConsiliul Județean Cluj a reluat, în vederea continuării și finalizării, lucrările rămase de executat din cadrul proiectului ”Modernizarea și reabilitarea drumului județean DJ 107M Luna de Sus – Băișoara – Buru – limită cu județul Alba, km 0+000 – km 42+000”.

Lucrarile de modernizare a drumului judetean 107M au demarat., Lucrarile de modernizare a drumului judetean 107M au demarat., Stiri Turda - MinaDeStiriInvestiția, în valoare de 62.247.228 lei, fără TVA, este finanțată atât de la bugetul județului, cât și din fonduri europene și vizează îmbunătățirea infrastructurii rutiere a județului, unul dintre obiectivele strategice stabilite de forul administrativ județean.

Lucrarile de modernizare a drumului judetean 107M au demarat., Lucrarile de modernizare a drumului judetean 107M au demarat., Stiri Turda - MinaDeStiriDe o complexitate ridicată, lucrările presupun intervenția pe toată lungimea sectorului vizat, începând de la fundația drumului, în zonele unde se impune acest lucru, şi încheind cu două straturi de asfalt, respectiv binder şi strat de uzură. De asemenea, proiectul prevede şi realizarea de acostamente, şanţuri, rigole şi podeţe, racorduri la drumurile laterale, montarea de parapeți metalici, acesta urmând să se finalizeze prin realizarea de marcaje şi semnalizare rutieră.

Lucrarile de modernizare a drumului judetean 107M au demarat., Lucrarile de modernizare a drumului judetean 107M au demarat., Stiri Turda - MinaDeStiriÎn această fază se execută lucrări constând în frezarea drumului, precum și alte operațiuni pregătitoare.

Lucrarile de modernizare a drumului judetean 107M au demarat., Lucrarile de modernizare a drumului judetean 107M au demarat., Stiri Turda - MinaDeStiriLucrările sunt executate de societatea Diferit AG SRL și au un termen de execuție de 16 luni.

Reamintim faptul că vechiul contract de execuție a lucrărilor de reabilitare și modernizare pe drumul județean 107M, încheiat cu SC KIAT Group Construct SRL, a fost reziliat din cauza nerespectării de către societate a clauzelor contractuale asumate.,,

Foto : facebook.com/cjcluj

Distribuie pe:

Lasă un comentariu